Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
PowerShot SX130 IS odlikuje popolna kombinacija zmogljivosti in vrednosti - ponuja snemanje videa v visoki ločljivosti HD, 12-kratno povečavo, širokokotni objektiv in Canonovo kakovost v dostopnem, družinskem kompaktnem fotoaparatu, primernem za vsakdanjo rabo. Omogoča slikanje nepozabnih trenutkov s prijatelji in družino v ločljivosti 12,1 milijona točk ali snemanje v ločljivosti 720p s stereo zvokom. Prizoru se lahko povsem približa s pomočjo 12-kratne povečave in optičnega stabilizatorja slike, posnetke pa predvaja na velikem, 7,5-centimetrskem zaslonu LCD.


Enostavno upravljanje za vso družino
PowerShot SX130 IS daje odlične rezultate z nekaterimi naprednimi snemalnimi funkcijami, ne glede na fotografsko predznanje. Način Easy Mode izklopi večino nastavitev in z zaslona odstrani večino ikon ter tako začetnikom omogoča osredotočanje na zajem popolnih posnetkov. Za vsakdanjo rabo način Smart Auto izbira med 28 različnimi tipi prizorov in zagotavlja, da je fotoaparat pravilno nastavljen za slikanje posameznega motiva. Pametni sprožilec (Smart Shutter) uporablja tehnologijo prepoznavanja obrazov, s katero ugotavlja, kdaj se v kadru pojavi tudi snemalec. Vse, kar mora fotograf storiti, ko je pripravljen na slikanje, je, da v kadru pomežikne ali se nasmehne.

Razširitev ustvarjalnega obzorja
Ročni načini osvetlitve bolj izkušenim uporabnikom omogočajo več ustvarjalnosti, začetniki pa se lahko poigrajo z naborom zabavnih učinkov. Učinek Miniature Effect naredi krajinski posnetek tako, da je videti kot miniatura, medtem ko učinek ribjega očesa oponaša popačenje objektiva ribje oko. PowerShot SX130 IS podpira tudi kartice SDXC, na katere je mogoče brezskrbno shraniti večjo količino filmov in fotografij.

PowerShot SX130 IS - ključne lastnosti:
  • 28 mm širokokotni objektiv z 12-kratno povečavo in stabilizatorjem slike
  • Tipalo CCD z 12,1 milijona točk
  • Načina Smart Auto in Easy modes zaznata 28 tipov prizorov
  • 7,5 cm (3.0") LCD-zaslon
  • HD-filmi
  • Samodejni sprožilec Smart Shutter z zaznavanjem mežikanja
  • Med snemalnimi načini je tudi učinek miniature
  • Triki in nasveti
  • Popoln ročni nadzor
  • i-Contrast 

 

###O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 120 državah in z več kot 11.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 z namenom izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje. Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canon je prepričan, da je upoštevanje interesov družbe in okolja neločljiv del dobrih poslovnih praks. To izraža tudi skozi korporativno filozofijo Kyosei - živeti in delati za skupno dobro.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d.o.o.

Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.


Za nadaljnje informacije se obrnite na:

Melita Gramc
Canon Adria d.o.o.
Dunajska cesta 128a
1000 Ljubljana
Tel.:    + 386 (1) 530 87 32
Faks:   +386 (1) 530 87 45
melita.gramc@canon.si
www.canon.si