Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
MBO in novoustanovljena platforma CoCoCo v sodelovanju. (Vir: CoCoCo Platform Ltd.)
CoCoCo Platform Ltd., novoustanovljeno podjetje za programsko opremo kot storitev v oblaku, je objavilo svojo prvo integracijo z rešitvami MBO. Nove možnosti tega partnerstva so bile predstavljene na Drupi s premierno predstavitvijo integracije CoConnect z MBO-jevim podatkovnim sistemom Datamanager.

#drupa #mbo #cococo #coconnect #dodelava #datamanager #podatki #optimizacija

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Med Drupo sta se Obility in Impressed odločila za tehnološko partnerstvo. (Vir: freepik.com)
Oba specialista za programsko opremo in avtomatizacijo Obility in Impressed sta na Drupi napovedala še tesnejše sodelovanje kot del tehnološkega partnerstva. Navedeni cilj je globlja integracija Obility MIS/Print ERP rešitve s strežnikom Impressed Workflow Server (IWS).

#drupa #impressed #obility #mis #erp #pdf #nadzor #spletnitisk

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Z Nubiumom ePS je na sejmu Drupa 2024 predstavil svoj novi informacijski sistem za upravljanje v oblaku za male in srednje velike tiskarne.
Programska oprema eProductivity (ePS) je globalni ponudnik poslovne in proizvodne programske opreme za tiskarsko industrijo in širše. Na Drupi 2024 je ePS predstavil svojo široko paleto rešitev za podjetja različnih velikosti. V središču pozornosti je bil novi Nubium, MIS sistem v oblaku za srednje velike komercialne tiskarne in nov sistem ERP za manjše proizvajalce etiket.

#drupa #eps #eproductivitysoftware #mis #vodenj #planiranje #erp

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Umetna inteligenca je na voljo v obliki orodij namiznih in mobilnih aplikacij.
Nedavno se je na priljubljenem družbenem omrežju TikTok pojavil nov trend, ki se širi med uporabniki te platforme. Gre za uporabo umetne inteligence – UI (angl. artificial inteligence – AI) za stilizacijo fotografij, pri čemer so slike preoblikovane v retro estetiko igralne konzole PlayStation 2. Ta trend ni le zabaven način za odkrivanje nostalgičnih vizualov preteklosti, temveč je zanimiv vpogled v naraščajočo uporabo UI v ustvarjalnem procesu. Glede na široko uporabo omrežja predvidevamo, da je povpraševanje po tem UI orodju veliko, saj uporabnikom na najlažji in najhitrejši način zagotovi vizualno všečno podobo slike v novem slogu.

#ui #umetnainteligenca #orodja #stilizacijaslik #trend #vizualnimediji

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Danes ločujemo med običajno in naprednejšo generativno UI.
Umetna inteligenca (UI) ni več novost, saj jo nekateri že uporabljajo v svojem vsakdanu in pri delovnih opravilih. Še vedno pa je področje računalništva, ki se ukvarja z razvojem sistemov, sposobnih izvajati naloge, ki običajno zahtevajo človeško inteligenco. Glavni cilj umetne inteligence je ustvariti računalniške programe in sisteme, ki lahko samostojno učijo, razmišljajo in se prilagajajo spremembam.

#ui #umetnainteligenca #orodja #graficnaindustrija #optimizacija #avtomatizacija #obdelava #priprava