Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kraja zaupnih poslovnih podatkov lahko ogrozi naše poslovanje ali celo obstoj.
S pandemijo koronavirusa se je število kibernetskih napadov izjemno povečalo. Kaj je mogoče storiti, da se tveganje za napad zmanjša in zagotovi več kibernetske varnosti? Ali vaše podjetje že ima ustrezne ukrepe za obvladovanje tovrstnih razmer?

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Tilia Labs predstavlja programsko rešitev z umetno inteligenco (AI).
Kanadsko podjetje za razvoj programske opreme Tilia Labs je ponudilo umetno inteligenco (AI) za digitalne tiskarske sisteme HP Indigo, ki lahko znatno poveča njihovo produktivnost. Ta namreč omogoča napredno optimalno planiranje proizvodnje, kalkulacijo in razporejanje opravil za bolj učinkovito izrabo materiala.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Dve podjetji Kodak in Perfect Pattern krepita sodelovanje na področju razvoja programske opreme.
Kodak in PerfectPattern sta nedavno sklenila nov sporazum o partnerskem sodelovanju, po katerem bo Kodak licenciral izvorno kodo programske opreme sPrint One podjetja PerfectPattern. To Kodaku omogoča nadaljnji razvoj različic programske opreme sPrint One, ki se uporablja kot del delovnega sistema Prinergy On Demand. S tem dogovorom obe podjetji nadaljujeta uspešno partnerstvo, ki se je začelo pred štirimi leti z uradno objavo na Drupi 2016.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20200915 printplus
Printplus se odpoveduje Drupi 2021, za predstavitev ponudbe bodo uporabili alternativne možnosti.
Podjetje Printplus se je odločilo, da ne bo sodelovalo na Drupi 2021, ker razvoja pandemije korone ni mogoče predvideti. Švicarski proizvajalec programske opreme je zato sprejel tudi odločitev, da kot alternativo 25. in 26. marca 2021 organizira srečanje "Printplus Summit", ki bo vsem interesentom ponudilo številna predavanja, predstavitve in možnost osebnega dialoga s strokovnjaki. Če se razmere do marca 2021 ne bodo umirile, bo omenjeno srečanje izvedeno virtualno, predavanja pa bodo potekala z video prenosom v živo.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20191016 prinect 2020
Nova različica Prinect 20320 ponuja uporabnikom več funkcij v oblaku, ki poenostavljajo uporabo samega delovnega sistema.
Podjetje Heidelberg je nedavno predstavilo novo različico delovnega sistema Prinect 2020, ki je po navedbah proizvajalca enostavnejši za uporabo zaradi številnih novih funkcij Prinect-Produktions-Workflows, ki so na voljo v oblaku. Parametri, kot so tiskovni material, posebne barve, sheme zgibanja in drugo se v sistemu definirajo že v procesu planiranja proizvodnje in so neposredno posredovani v Prinect Press Center. Na ta način je definiranje parametrov v zadnji minuti na samem stroju reducirano, zmanjšana je tudi možnost napak vnosa. Uporabniki sistema Prinect 2020 bodo predvsem pozdravili izboljšano samodejno planiranje proizvodnje.