Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Ricoh je s prevzemom družbe Axon Ivy investiral v avtomatizacijo procesov.
Prevzem švicarske družbe Axon Ivy AG in njene platforme za avtomatizacijo digitalnih procesov naj bi Ricohovim strankam po vsem svetu omogočil, da izkoristijo inovativen razvoj programske opreme in hitrejše procese digitalne preobrazbe.

#ricoh #axonivy #digitalizacija #digitalnapreobrazba

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konica Minolta je pridobila tudi ISO 27017 certifikat.
Konica Minolta Business Solutions Europe je pridobila certifikat ISO 27017, ki dokazuje, da je celoten obseg njenih storitev v oblaku skladen z najstrožjimi in najzahtevnejšimi standardi informacijske varnosti. Standard ISO 27017, ki ga je izdala Mednarodna organizacija za standardizacijo, je svetovno priznan standard za informacijsko varnost, ki se nanaša na infrastrukturo v oblaku.

#konicaminolta #iso27017 #oblak #informacijskavarnost

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kraja zaupnih poslovnih podatkov lahko ogrozi naše poslovanje ali celo obstoj.
S pandemijo koronavirusa se je število kibernetskih napadov izjemno povečalo. Kaj je mogoče storiti, da se tveganje za napad zmanjša in zagotovi več kibernetske varnosti? Ali vaše podjetje že ima ustrezne ukrepe za obvladovanje tovrstnih razmer?

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Tilia Labs predstavlja programsko rešitev z umetno inteligenco (AI).
Kanadsko podjetje za razvoj programske opreme Tilia Labs je ponudilo umetno inteligenco (AI) za digitalne tiskarske sisteme HP Indigo, ki lahko znatno poveča njihovo produktivnost. Ta namreč omogoča napredno optimalno planiranje proizvodnje, kalkulacijo in razporejanje opravil za bolj učinkovito izrabo materiala.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Dve podjetji Kodak in Perfect Pattern krepita sodelovanje na področju razvoja programske opreme.
Kodak in PerfectPattern sta nedavno sklenila nov sporazum o partnerskem sodelovanju, po katerem bo Kodak licenciral izvorno kodo programske opreme sPrint One podjetja PerfectPattern. To Kodaku omogoča nadaljnji razvoj različic programske opreme sPrint One, ki se uporablja kot del delovnega sistema Prinergy On Demand. S tem dogovorom obe podjetji nadaljujeta uspešno partnerstvo, ki se je začelo pred štirimi leti z uradno objavo na Drupi 2016.