Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Roland DG je nadgradil programsko opremo Roland DG Connect.
Roland DG, proizvajalec brizgalnih tiskalnikov velikega formata in ploterjev, je nedavno napovedal uvedbo nove naročniške storitve Roland DG Connect, ki ponuja tri glavne funkcionalnosti: nadzorno ploščo upravljanja poslovanja, večuporabniško funkcijo in funkcijo samodejnega varnostnega kopiranja.

#rolanddg #connect #vecuporabnistvo #analitika #poslovanje #nadaljavo

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Programske storitve v oblaku so finančno dostopnejše in na voljo vsem, ki jih želijo uporabljati ali najeti.
Storitve v oblaku so poslovnem svetu vse bolj aktualne, saj so uporabniku prilagodljive glede na njegove potrebe po času in obsegu potrebe. Hkrati odpravljajo kopico IT zahtev in s tem odgovornosti in visokih stroškov. So pa z uporabo storitev v oblaku na voljo še druge koristi, ki jih predstavljamo v nadaljevanju.

#konicaminolta #storitve #oblak #storitvevoblaku

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Connex Info Cloud, v katerega je mogoče integrirati stroje znamke Müller Martini in tudi drugih proizvajalcev, je orodje za celovito poročanje o proizvodnji in je sestavljeno iz treh modulov. (vir: Müller Martini)
Müller Martini dodaja nov modul Connex Info Cloud svojemu uporabniškem portalu MPower, ki temelji na oblaku. Ta naj bi omogočil targetirano analizo proizvodnje, prepoznavanje potenciala optimizacije in povečanja zanesljivosti planiranja te.

#mullermartini #connex #mpower #oblak #infocloud

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Format JDF je spodbudil digitalno preobrazbo v tiskarski industriji. Zakaj bo naslednik XJDF pospešil ta razvoj?
Digitalna transformacija v smeri »Tisk 4.0« bo vodila tiskarne v še tesnejše povezovanje tiskarn z njihovimi kupci, dobavitelji in partnerji. Ključna komponenta v tem scenariju je podatkovni protokol Job Definition Format (JDF).

#xjdf #cip #xml #podatki #izmenjavapodatkov #omrezenatiskarna

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
OneVision s svojimi rešitvami avtomatizira proizvodne stopnje vse od vnosa podatkov do tiska in končne dodelave.
Moto letošnjega dogodka Hunkeler Innovationdays bi bil težko bolj primeren za proizvajalca programske opreme, kot je OneVision: »Next Level Automation - avtomatizacija višje ravni«. Popolno mrežno povezovanje poslovnih procesov v tiskarski produkciji zahteva programske rešitve, ki jih je mogoče neopazno vključiti v obstoječe sistemske krajine in individualno konfigurirati.

#onevision #avtomatizacija #programskaoprema #hunkelerinnovationdays