Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190513 boxuni Heidelberg
Boxuni - platforma za oblikovanje, spletno naročanje in spletni tisk embalaže.
Skupaj s podjetjem Xianjunlong Colour Printing Co. Ltd, kitajskim proizvajalcem embalaže s sedežem v Shenzhen-u, podjetje Heidelberg razvija platformo Web-to-Pack imenovano Boxuni. Ta predstavlja celosten sistem v oblaku za digitalno proizvodnjo embalaže vse od oblikovanja, spletnega naročanja in izvedbe tiska oziroma celostne izdelave te. Prvič so koncept predstavili na dogodku Print China 2019.

Oblikovalci bodo preko sistemske platforme lahko dostopali do knjižnice 12.000-ih embalažnih predlog iz katerih bodo lahko oblikovali embalažo namenjeno specifičnim potrebam. Sami kupci bodo embalažo lahko enostavno naročali preko spleta, po potrebi tudi individualizirano in celo v najmanjši nakladi. V tiskarni Xianjunlong je platforma neposredno povezana s tiskom, izdelava na posnovi omenjenih naročil poteka popolnoma samodejno. Njihov nov paradni konj je digitalni tiskarski sistem za tisk embalaže, Heidelberg Primefire 106, ki je povezana z nekaterimi neposrednimi dodelavnimi moduli skupine Heidelberg Partner Masterwork Group Co., Ltd.

Hkrati z vzpostavljeno platformo Web-to-Pack je v omenjeni tiskarni podjetje Heidelberg namestilo tudi prvi že omenjen sistem Heidelberg Primefire 106 na kitajskem tržišču.
 
Več informacij na www.boxuni.com in www.heidelberg.com.