Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Connex Info Cloud, v katerega je mogoče integrirati stroje znamke Müller Martini in tudi drugih proizvajalcev, je orodje za celovito poročanje o proizvodnji in je sestavljeno iz treh modulov. (vir: Müller Martini)
Müller Martini dodaja nov modul Connex Info Cloud svojemu uporabniškem portalu MPower, ki temelji na oblaku. Ta naj bi omogočil targetirano analizo proizvodnje, prepoznavanje potenciala optimizacije in povečanja zanesljivosti planiranja te.

#mullermartini #connex #mpower #oblak #infocloud

Connex Info Cloud ima kot del pametnih storitev Smart Services dostop do proizvodnih podatkov, shranjenih v oblaku, s pomočjo običajnega internetnega dostopa in uporabo osebnega računalnika, tablice ali pametnega telefona. Z njim lahko povežemo različne sisteme znamke Müller Martini in tudi drugih proizvajalcev.

Novo spletno orientirano orodje je sestavljeno iz treh delov oziroma modulov:

Modul 1 - Nadzorna plošča: Ta modul omogoča ovrednotenje proizvodnih podatkov v realnem času - informacije o trenutnem naročilu, stanju stroja, hitrosti proizvodnje, količini izvedenega opravila in odpadka. Velik izbor ključnih kazalnikov uspešnosti (KPI) - kot so povprečno število ciklov, proizvodna zmogljivost in odstotek razpoložljivosti stroja - so prikazani na namiznih oknih, ki jih je mogoče poljubno konfigurirati oziroma prilagoditi in urediti po velikosti, položaju in razmerju. Nadzorno ploščo je mogoče prilagoditi tudi vsakemu posamezniku posebej.

Modul 2 – Analitika: Ta modul ponuja targetirano oziroma segmentirano vrednotenje podatkov glede na individualno nastavljive možnosti filtra. Omogoča podrobno analizo podatkov v določenem časovnem obdobju ter prepoznavanje priložnosti za optimizacijo. Časovno obdobje je mogoče poljubno izbrati in tako tudi izboljšati izbiro stroja, delovnega mesta ali izmene. S pomočjo tega je mogoče uvesti ukrepe za povečanje pretočnosti proizvodnje.

Modul 3 – Poročanje: Ta modul zagotavlja natančne podatke o proizvodnji s stolpičastimi in tortnimi grafikoni. Poročila o linijah, času in opravilih ustvarimo na enostaven način, njihovo končno podobo lahko oblikujemo tudi s pomočjo filtrov.

Predstavitev modulov Connex Info.
Connex Info Cloud je modularna in prilagodljiva rešitev. Namestimo lahko vse tri module ali pa samo izbranega. Temu primerno se obračuna tudi zakup njihove uporabe.

Več informacij www.mullermartini.com.