Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Programske storitve v oblaku so finančno dostopnejše in na voljo vsem, ki jih želijo uporabljati ali najeti.
Storitve v oblaku so poslovnem svetu vse bolj aktualne, saj so uporabniku prilagodljive glede na njegove potrebe po času in obsegu potrebe. Hkrati odpravljajo kopico IT zahtev in s tem odgovornosti in visokih stroškov. So pa z uporabo storitev v oblaku na voljo še druge koristi, ki jih predstavljamo v nadaljevanju.

#konicaminolta #storitve #oblak #storitvevoblaku

Enostavnost uporabe: Storitve v oblaku Konica Minolta so enostavne za uporabo, saj ne zahtevajo nobene dodatne programske opreme ali strojne opreme. Uporabnikom omogočajo enostaven dostop do storitev iz katerega koli računalnika ali mobilne naprave z internetno povezavo.
Zanesljivost in varnost: Konica Minolta zagotavlja visoko raven zanesljivosti in varnosti, saj imajo stroge varnostne protokole in kontrole, ki zagotavljajo varnost podatkov. Poleg tega imajo tudi na voljo 24/7 podporo za stranke, kar omogoča, da so težave rešene v najkrajšem možnem času.
Prilagodljivost: Konica Minolta storitve v oblaku so prilagodljive glede na potrebe uporabnikov. Uporabnikom omogočajo prilagajanje storitev glede na njihove poslovne potrebe in zahteve.
Stroškovna učinkovitost: Uporaba storitev v oblaku Konica Minolta lahko prihrani denar uporabnikom, saj ne potrebujejo nakupa in vzdrževanja lastne strojne opreme in programske opreme. Namesto tega plačujejo le za uporabo storitve, kar je običajno ceneje in bolj učinkovito.
Nadgradnje: Storitve v oblaku Konica Minolta se redno posodabljajo in nadgrajujejo, kar uporabnikom omogoča, da vedno uporabljajo najnovejše tehnologije in funkcije.

Zasebni oblak
Računalniške storitve, ki so na voljo izbranim uporabnikom in ne splošni javnosti. KM Cloud je "prava" rešitev z več uporabniki, ki omogoča 100% ločitev posameznega uporabniškega okolja.

  • Model fiksne tarife: Načrtujte svoj proračun za IT s fiksnimi in jasno določenimi mesečnimi stroški.
  • Zasnovan na podlagi vaših potreb: Naši strokovnjaki konfigurirajo vašo individualno nastavitev oblaka, prilagojeno vaši organizaciji.
  • Osredotočen na varnost: Skrbimo za osnovno IT infrastrukturo z najvišjimi varnostnimi ukrepi 24 ur na dan.
  • Vključeni stroški varnostnega kopiranja: Brez skritih stroškovnih dejavnikov.


Javni oblak
Računalniške storitve, ki jih ponudniki tretjih oseb ponujajo prek javnega interneta in so na voljo vsem, ki jih želijo uporabljati ali kupiti.

  • Variabilni stroški: Zaradi zapletenih formul za obračunavanje je težko oceniti stroške izvajanja delovnih obremenitev v oblaku.
  • 'One-size-fits-all' pristop: Vnaprej določene standardne možnosti, npr. pri določanju velikosti virtualnih mašin.
  • Minimalna varnost, ki je na voljo na trgu: Konfiguracija je prepuščena ponudniku javnega oblaka, ki ni neposredno vpleten v vsakodnevno delovanje stranke.
  • Ločeni stroški varnostnega kopiranja: Dodatno zaračunavanje še bolj zviša stroške.


Več informacij na www.konicaminolta.si.