Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Roland DG je nadgradil programsko opremo Roland DG Connect.
Roland DG, proizvajalec brizgalnih tiskalnikov velikega formata in ploterjev, je nedavno napovedal uvedbo nove naročniške storitve Roland DG Connect, ki ponuja tri glavne funkcionalnosti: nadzorno ploščo upravljanja poslovanja, večuporabniško funkcijo in funkcijo samodejnega varnostnega kopiranja.

#rolanddg #connect #vecuporabnistvo #analitika #poslovanje #nadaljavo

Paul Willems, direktor za upravljanje izdelkov in poslovni razvoj za področje EMEA, pravi: "Z Roland DG Connect lahko naše stranke podpiramo hitreje in bolj proaktivno. Uporabniki si lahko preprosto ogledajo stanje svojih naprav, izračunajo dobičkonosnost in hitro prenesejo profile svojih medijev. Naše stranke že uspešno uporabljajo to rešitev in z njo podpirajo rast svojih podjetij."

Poslovna nadzorna plošča ponuja napredne možnosti za oceno analitičnih podatkov, kot so poraba črnila, čas tiska, produktivnost po kvadratnih metrih in čas uporabe, kar uporabnikom omogoča vizualizacijo podrobnih informacij uporabe več tiskalnikov.

Večuporabniška zmogljivost odslej omogoča dostop do informacij na različnih napravah, ki jih imajo v svojem delovnem okolju, vendar do njih nimajo fizičnega dostopa – idealna funkcionalnost za organizacije z napravami na več različnih lokacijah. To lahko pomaga ustvariti operativne načrte za celotno podjetje, izboljša učinkovitost naročanja črnila s centralnim upravljanjem porabe črnila in zagotovi stabilno delovanje s prikazom pravilnega stanja vzdrževanja za vsako posamezno napravo.

Funkcija samodejnega varnostnega kopiranja programske opreme VersaWorks RIP pa je namenjena samodejnemu shranjevanju nastavitev tiska in enostavno kasnejšo ponovno uporabo teh z le enim klikom. To tudi pomeni, da se lahko procesi tiska nemoteno in hitro nadaljujejo tudi po okvari računalnika, nadgradnji ali njegovi zamenjavi.

Več informacij na www.rolanddg.eu.