Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fujifilm in ePS bosta v partnerstvu ponudila celosten sistem za upravljanje tiska.
Fujifilm je v sodelovanju s podjetjem eProductivity Software (ePS) združilo ePS-ovo e-trgovino MarketDirect StoreFront in platformo MIS ter Fujifilmov delovni sistem XMF PressReady. Ta integrirana celostna rešitev bo javnosti prvič predstavljena na dogodku Peak Performance Print januarja 2024.

#fujifilm #eps #delovnisistem #upravljanje #spletnitisk

Brezhiben in celosten potek dela
Novost omogoča celosten potek dela od prejema naročila v sistem spletnega tiska, spremljanje tega v sistemu MIS do celotnega upravljanja tiskalnega posla z urejanjem, organizacijo, zbiranjem in tiskanjem.

Strokovnjaki za potek dela Fujifilm so na voljo na obeh lokacijah Print Experience Center, da sodelujejo s strankami pri ustvarjanju ponudbe za potek dela za čim večji donos njihove naložbe v nove digitalne tiskarske stroje.

Napovedi rasti digitalnega tiska so dobre. To pa hkrati pomeni, da je treba izpolniti več naročil v krajšem času, kar je mogoče le s pametnejšo avtomatizacijo. Nova celostna digitalna rešitev, ustvarjena v sodelovanju z ePS, ponuja Fujifilmovim strankam celovit potek dela, ki ga zahteva sodoben trg digitalnega tiska.

Več informacij na www.fujifilm.com.