Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Four Pees je predstavil novo platformo Atomyx na dogodku “React” v Gentu (Belgiji).
Four Pees napoveduje lansiranje rešitve Atomyxa, platforme za upravljanje tiska v oblaku. Sestavljena je v osnovi iz treh modulov, ki jih bo naknadno še več. Atomyx temelji na viziji povezane avtomatizacije, ki omogoča izdelavo tiskalnih opravil po meri v velikem obsegu. Predstavljena bo tudi na prihajajoči Drupi.

#fourpees #atomyx #drupa #avtomatizacija #integracija #ipaas #povezljivost

Atomyx je »integracijska platforma kot storitev« (iPaaS - Integration Platform as a Service), zasnovana posebej za tiskarsko industrijo. Tehnično nepodkovanim uporabnikom omogoča integracijo različnih virov podatkov, vključno s spletnimi platformami, aplikacijami programske opreme kot najete storitve (SaaS) in lokalnih podatkov s storitvami v oblaku. Na ta način lahko vsi, ki sodelujejo v procesu tiska, korak za korakom sledijo napredku proizvodnje posamičnega opravila.

Programska oprema vključuje tri različice: Atomyx Manage, Atomyx Prepare in Atomyx Layout.

Atomyx Manage vključuje nadzorno ploščo za povezljivost in upravljanje proizvodnje, ki omogoča pregled poteka dela znotraj enega in več ponudnikov tiskalnih storitev, pa tudi naročnikov tiskovin vključno z različnimi spletno orientiranimi platformami za tisk. Ponuja popolno integracijo, vizualizacijo naročil, možnosti avtomatizacije in tudi ročnega upravljanja.

Atomyx Prepare temelji na Callasovi tehnologiji pdfToolbox in omogoča dinamičen nadzor tiskarskih parametrov, barvnih pretvorb in pripravo datotek.

Atomyx Layout vključuje avtomatizirano razporejanje na polo oziroma korak neskončnega izpisa (impozicijo) za široko paleto tehnologij tiska.

Programska oprema je zasnovana tako, da zmanjšuje stroške integracije, minimizira potrebo po ročnih opravilih in z njimi povezane morebitne napake ter zagotavlja osrednji pregled proizvodnje. Atomyx bo na trgu nastopal kot ločen proizvajalec in ne pod znamko Four Pees, kar naj bi spodbudilo večjo rast. To bo drugim partnerjem, preprodajalcem in svetovalcem omogočilo, da ponujajo svoje storitve, povezane z omenjeno platformo.

Več informacij na www.fourpees.com.