Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Z Nubiumom ePS je na sejmu Drupa 2024 predstavil svoj novi informacijski sistem za upravljanje v oblaku za male in srednje velike tiskarne.
Programska oprema eProductivity (ePS) je globalni ponudnik poslovne in proizvodne programske opreme za tiskarsko industrijo in širše. Na Drupi 2024 je ePS predstavil svojo široko paleto rešitev za podjetja različnih velikosti. V središču pozornosti je bil novi Nubium, MIS sistem v oblaku za srednje velike komercialne tiskarne in nov sistem ERP za manjše proizvajalce etiket.

#drupa #eps #eproductivitysoftware #mis #vodenj #planiranje #erp

Novi MIS/ERP sistemi za tiskarsko industrijo
eProductivity oziroma ePS je na sejmu Drupa predstavil še ostale programske rešitve:
  • modularne aplikacije "Industry Point", ki jih je mogoče povezati z obstoječimi informacijskimi sistemi za upravljanje tiska (MIS) in rešitvami ERP (Enterprise Resource Planning), vključno z dinamičnim razporejanjem PrintFlow4D, upravljanjem proizvodnih podatkov v realnem času Auto-Count 4D in kalkulacijo in rešitvijo planiranja proizvodnje iQuote
  • integrabilne zbirke delovnih procesov za celostno produkcijo v komercialnem tisku in izdelavi embalaže
  • Za komercialni sektor je ePS prvič uvedel rešitev Nubium, MIS sistem v oblaku, ki je bil na novo razvit za male in srednje velike akterje na grafičnem trgu.
  • Uveden je bil tudi ERP sistem za manjše proizvajalce etiket in predelovalce tkao imenovanih "flex" etiket
  • Z ePS rešitvijo Automator je na voljo tudi infrastruktura, podprta z UI, ki deluje v povezavi s Co-Pilotom. Ta ekosistem bi moral biti sposoben učinkovito usmerjati poslovne in proizvodne procese v komercialnem in embalažnem sektorju neodvisno od ponudnika in tehnologij.
Več informacij na epssw.com.