Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Prosojna in barvno upodobljena zasnova etiket Light Line Invisible. (vir: Leonhard Kurz)
Leonhard Kurz, specialist za razvoj in proizvodnjo folij, je predstavil koncept "Light Line Invisible", novo podobo etiket serije Light Line. Gre za barvno upodobljene motive na prosojni foliji, ki učinkujejo vizualno holografsko.

#leonhardkurz #etikete #holografskiucinek

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Videti, pomeni verjeti. Otipati, pomeni zaupati.
Prestižni haptični papirji PERGRAPHICA® Dark & Deep Colours bodo vašim oblikovalskim projektom in  kreativnim komunikacijam dali kontrast, globino in teksturo. In ker življenje ni samo črno belo, smo poskrbeli, da bodo z 10 barvnimi niansami tudi praznik za oči. Naj bo vaše sporočilo darilo uporabniku – z doživetjem novih dimenzij in pristnim festivalom čutil!

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Actega širi portfelj UV srebrnih premazov. (vir: Actega)
Actega, proizvajalec posebnih premazov oziroma kemičnih sredstev, tiskarskih barv, lepil in tesnilnih mas za embalažno in tiskarsko industrijo, je predstavil pet novih Wessco Polar UV srebrnih premazov, ki bodo dodani v portfelj Actega. Štirje so namenjeni uporabi v posebni enoti za premazovanje, en pa kar direktno uporabi v barvni enoti in doziranju iz barvne kadi.

#actega #uvpremaz #srebrnilak

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Curious Translucents Extra Black je novost v ponudbi Antalisa (vir: Antalis).
Antalis je razširil ponudbo barvnih papirjev serije Curious Translucents z novo različico Extra Black, globoko črnim prosojnim papirjem. Sliši se kot protislovje, je prosojen a ne prepušča ničesar?!

#antalis #prosojnipapir #extrablack #curioustranslucents

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novo lepilo z biološko razgradljivimi samolepilnimi spojinami.
Z novim lepilom 62E je Herma ponudila material, ki ga je mogoče uporabiti za izdelavo samolepilnih nalepk oziroma etiket z možnostjo kompostiranja. Uporabiti jih je mogoče tudi denimo na sadju. Povpraševanje po etiketah z možnostjo kompostiranja je večje kot kdaj koli prej in je odslej s tehničnega vidika enostavno rešljivo. Herma lahko z novim lepilom odslej enostavno združuje sposobnost kompostiranja z drugimi pomembnimi in zahtevanimi lastnostmi etiket. Novo lepilo 62E ni le enostavno kompostirati, ampak ima tudi odlične lastnosti migracije nizke stopnje.

#herma #62e #kompostiranje #etikete