Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Barvila za neposredni tekstilni tisk Kodacolor EDTG/RDTG bo v prihodnosti distribuiralo podjetje Pigmentinc BV Europe.
Podjetje Eastman Kodak je s podjetjem Pigmentinc B.V. Europe (Uitgeest, Nizozemska) sklenilo partnerstvo za distribucijo barvil serij Kodacolor EDTG in RDTG za neposredno tiskanje na tekstil oziroma oblačila (DTG) v Evropi. Matično podjetje Pigmentinc B.V. Europe je Impression Technology (Sydney, Avstralija).

Tiskanje tekstila - neposredno na posamezno oblačilo
Prilagodljivost tekstilne industrije (oblačil, tekstilnih dodatkov, tekstilne notranje opreme in pohištvenih prevlek, zastav, transparentov ...) postaja vse pomembnejše po vsem svetu in predstavlja pomemben poslovni potencial za Kodak na področju ponudbe rešitev neposrednega tekstilnega tiska, tudi tekstilnega tiska velikega formata. Zaradi rastočega področja digitalnega tekstilnega tiska bo odslej Kodak sodeloval s podjetjem Pigmentinc B.V. Europe, ki bo skrbelo za zanesljivo distribucijo barvil za digitalni tekstilni tisk na evropskem trgu.

Barvila Kodacolor so bila posebej razvita za neposredni tisk na bombaž, mešanice bombaža in poliestrsa in podobne tkanine. Primerna so tudi za direktni tisk oblačil in drugih tekstilij.

Medtem ko, je bila serija barvil Kodacolor EDTG razvita na vodni osnovi za sisteme digitalnega kapljičnega tiska, ki so opremljeni s piezo-brizgalnimi glavami, kar zahteva nizko viskoznost barvil, je bila serija barvil Kodakcolor RDTG razvita za kapljične sistem s piezo-brizgalnimi glavami, ki uporabljajo barvila srednje do visoke stopnje viskoznosti.

Barvila, zasnovana za proizvodno tekstilno tiskanje, ki so izdelana v Rochesterju (ZDA), so primerna tudi za izdelavo vzorcev in testnih izpisov.

Več informacij na www.kodak.com in www.pigmentinc.com.