Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Aslan v svojo ponudbo dodaja laminat in folijo za tisk velikih formatov, ki je primerna tudi za uporabo v zaprtih prostorih.
Aslan, specializiran za razvoj samolepilnih folij, širi svojo paleto izdelkov brez vsebnosti PVC. Novi rešitvi sta folija in laminat namenjena oglaševalski industriji in industriji velikoformatnega digitalnega tiska. Oba nova izdelka sta izdelana iz recikliranega poliestra.

je bela folija namenjena aplikacija digitalnega velikoformatnega tiska. V 30 odstotkih je sestavljena iz recikliranega poliestra. Zahvaljujoč preizkušeni tehnologiji zračnih kanalov Dryapply jo je mogoče enostavno in zanesljivo aplicirati brez pojava ujetih zračnih mehurčkov, enostavno jo je tudi odstraniti. V digitalni tehnniki kapljičnega tiska jo lahko potiskamo z uporabo lateksnih in UV barvil.

Kot laminat pa je odslej na voljo tudi izdelek LoopLam Aslan SRL 19. To je prozorna folija, ki sestoji iz 70 odstotkov recikliranega poliestra. Čeprav je površinska struktura izdelka optimizirana kot to zahtevajo zaščitni laminati (zaščitni sloj / samolepilni lepilo), je površino prav tako mogoče potiskati z uporabo lateksnih in UV barvil.

Obe samolepilni foliji sta glede samolepilnega sloja izdelani z uporabo posebnih lepil Aslan na vodni osnovi. To pomeni, da je kompozit folije možno reciklirati. Folije po navedbah proizvajalca tudi ne vsebujejo topil, PVC in drugih lahkohlapnih substanc. Oba izdelka zato lahko uporabljamo v zaprtih prostorih in na prostem. Na voljo sta v zvoki širine 1,37 metrov in dolžine 50 metrov.

Več informacije na www.aslanfolien.de.