Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Dva medija Kroma sta prejela certifikat združljivosti s serijo lateksnih tiskalnikov HP Latex-R.
Ploska tiskovna medija znamke Kroma, Kroma Displayboard in Kroma Kraft, sta certificirana medija za uporabo s serijo lateksnih tiskalnikov HP Latex-R in sta odslej del knjižnice medijev HP Media Locator. Oba sta primerna za neposredni velikoformatni  digitalni lateksni tisk.

Kroma Displayboard je že preizkušen in certificiran medij za uporabo z industrijskimi tiskalniki HP Scitex, pa tudi za digitalnimi rezalnimi sistemi znamke Zünd, Esko Graphics, Mimaki, Aristo in drugih. Certifikat za uporabo s serijo tiskalnikov HP-Latex R se za to različico medija nanaša na vse razpoložljive debeline (od 1 do 5 mm). Po videzu je tiskovni medij, ki je po obeh straneh bel. Enako velja tudi za medij Kroma Kraft, ki pa na obeh straneh daje naravni rjavkast videz.

Program preskusnega laboratorija Color Concepts v postopku certificiranja vključuje različne teste, kot so preskušanje optične kakovosti tiska, oprijema barvil in odpornosti na praske. Ta postopek tudi zagotavlja, da se preskušani material tiska uporablja na certificiran način, torej s pravilnimi nastavitvami, kar zagotavlja optimalno in najboljšo možno kakovost tiska. Na ta način materiali ustrezajo tudi veljavnim standardom.

Kroma Displayboard in Kroma Kraft lahko potiskamo na obeh straneh. 100 odstotno sta tudi reciklabilna in sta na voljo v različnih oblikah in debelinah.

Več informacij na www.kohlschein.de.