Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Serija barv Gecko Green Line Premium za bolj trajnostno embalažo.
Po nedavni objavi certifikata Cradle to Cradle (C2C - od izvora do izvora) za serijo barv na vodni osnovi HYDRO-X je podjetje Hubergroup Print Solutions pridobilo omenjeni certifikat še za barve na osnovi topil Gecko Green Line Premium. Namenjene so fleksotisku in globokemu tisku. S tem Hubergroup tiskarjem in proizvajalcem embalaže zagotavlja, da sta sestava in proizvodnja serije barv zasnovana trajnostno.

#fleksotisk #ofsetnitisk #solventitisk #tiskarskebarve #c2c

Že leta 2018 je bila serija barv za fleksotisk in globoki tisk Gecko Green Line Premium prva na svetu, ki je prejela srebrni certifikat C2C Certified Material Health CertificateTM. Od takrat je Hubergroup barv še naprej razvijal v smeri trajnosti, zato so letos zanje prejeli celostni bronasti certifikat C2C. S tem proizvajalec dokazuje, da barve ne ustrezajo le zahtevam glede toksičnosti in varnosti zdravja ljudi, temveč izpolnjujejo tudi zahteve reciklabilnosti/krožnega gospodarstva, uporabe obnovljivih virov energije in upravljanja ogljika, odgovornega upravljanja z vodo ter skladnosti s socialnimi standardi.

Ne glede na to, ali gre za ofsetni tisk, fleksotisk ali globoki tisk z barvami na vodni ali solventni osnovi Hubergroup odslej ponuja tiskarske barve s celostnim certifikatom Cradle to Cradle za vse te tiskarske postopke, kar omogoča izjemno širok nabor aplikacij. S tem je specialist za proizvodnjo tiskarskih barv eno od podjetij z najširšo ponudbo trajnostnih tiskarskih barv.

Več informacij na www.hubergroup.com.