Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Papir GardaPat 13 je na voljo v več različicah.
Papir GardaPat 13 je brezlesni obojestransko premazni papir z žametno, mat površino in volumnom 1,3. Navdušuje z naravnim vtisom in žametno površino ter omogoča odlično potiskljivost. Papir GardaPat 13 omogoča, tako pri barvnih kot tudi pri črno-belih tiskovinah, najboljše tiskarske rezultate in je primeren predvsem za razna umetniška in kreativna dela, pri katerih želimo poudariti pridih sofisticiranosti in elegance. Omenjeni papir je zato odličen za izdelavo modnih katalogov, fotografskih knjig in umetniških monografij.

#europapier #gardapat #fsc

Papir GardaPat 13 je na voljo v naslednjih različicah:
  • KLASSICA z zelo toplim in naravnim barvnim odtenkom,
  • KIARA s svetlejšim, naravno belim barvnim odtenkom.

Papir GardaPat 13 je izvrstna izbira tudi z vidika varovanja okolja. Gre namreč za brezlesni papir, ki je FSC certificiran. Kot dodatne lastnosti lahko izpostavimo še:
  • brezkislinski papir – odporen proti staranju,
  • ECF – brez elementarnega klora,
  • OBA free - brez optičnih belil.

Za dodatne informacije o papirju GardaPat13 in naročilo vzorcev pokličite na telefonsko številko 01/54-72-100 ali pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni, da si ogledate in preizkusite spletno trgovino, do katere lahko dostopate preko povezave www.europapier.si ali priložene QR kode. V njej boste našli tudi podatke o kolekciji papirjev GardaPat13.

Europapier Alpe d.o.o.