Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Antalis svojim strankam zdaj ponuja barvne folije za ploterski razrez podjetja Intercoat.
Antalis širi svojo ponudbo z barvnimi folijami za plotanje znamke Intercoat. Folije se lahko uporabljajo v aplikacijah dekoracije vozil, notranje stenske dekoracije in priložnostne promocije. Posebna novost je tudi ponudba folij na zahtevo s funkcijo individualno prilagojenega rezanja.

#antalis #intercoat #folije

Antalis ima zdaj v svoji ponudbi Intercoatove barvne in prosojne samolepilne folije. Na voljo so v številnih barvah in tudi s številnimi metalnimi površinskimi vtisi. V ponudbi ANtalisa dopolnjujejo sicer že obstoječo ponudbo tiskarskih in laminatnih folij znamke Intercoat ter dekorativnih folij znamke Coala Interior Film.

Po navedbah družbe Antalis dodane folije znamke Intercoat odlikuje visoka stopnja odpornosti. Zato so primerne za uporabo na prostem in v zaprtih prostorih. Primerne naj bi bile tudi za uporabo na večini komercialno dostopnih ploterjih. Zaradi dobrih lastnosti ločevanja neuporabnih delov plotane folije lahko enostavno in brez napak na poljubne površine aplicirano tudi najbolj fino rezane filigranske vzorce in majhna besedila.

Posebna novost v ponudbi Antalisa je tudi storitev naročanja folije na zahtevo s funkcijo razreza te na poljubne tekoče metre in širino prilagojeno posameznemu projektu kupca. Ta je na voljo tudi za manjša naročila folije.

Več informacij na www.antalis.com.