Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Družba Sun Chemical je prevzela podjetje Sapici, eno vodilnih podjetij na svetu s ponudbo poliuretanov za izdelavo premazov, gibke embalaže, industrijskih lepil in podobnega.
S prevzemom podjetja Sapici družba Sun Chemical krepi svojo celostno strategijo dobave grafičnih embalažnih rešitev z dodatnimi možnostmi za razvoj in proizvodnjo edinstvenih polimerov za celoten portfelj barv, premazov in sredstev za laminiranje.

#sunchemical #sapici #barve #laki #premazi #materiali

Združeni viri znanj in izkušenj ter tehnologij podjetij DIC/Sun Chemical in Sapici bodo zagotovili celovit in edinstven portfelj polimerov za področja rešitev, kot so industrijski premazi, elastomeri, industrijska lepila in tesnilnih mas. Prevzem podjetja Sapici bo družbo Sun Chemical spremenil v integriranega akterja na trgu lepil in premazov za laminiranje.

Zagotavljanje najučinkovitejših rešitev strankam na trgu embalaže je prednostna naloga družbe Sun Chemical. Prevzem podjetja Sapici omogoča inovacije na področju sredstev za laminiranje z izboljšanimi funkcionalnostmi. Ključne kompetence podjetja Sapici na področju proizvodnje rešitev na osnovi izocianatov z zelo nizko vsebnostjo monomerov bodo podjetju Sun Chemical omogočile, da bo še naprej zadovoljevalo potrebe aktualnih in prihodnjih trendov na področju trajnosti, varnosti in skladnosti živilskih aplikacij skladnih z najstrožjimi zahtevami živilskih regulativ in standardov.

Več informacij na www.sunchemical.com in www.sapici.it.