Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Papirji Gmund Colors so med najbolj trajnostnimi rešitvami.
"Cradle to Cradle Certified® - C2C" je svetovno priznan standard za izdelke, ki jih je mogoče reciklirati. Tem trendom sledi tudi papirnica Gmund z novo ponudbo barvnih papirjev Gmund Colors, ki vključuje 48 barvnih odtenkov papirja, pa ponuja tudi CO2 nevtralne rešitve.

#gmund #colors #trajnost

Proizvodnja papirja Gmund Colors v izkorišča tehnična sredstva in hkrati varčuje z naravnimi viri bolje kot kdaj koli prej. Surovine, ki se uporabljajo jih je v celoti možno reciklirati. Po porabi se papir zato lahko vrne v nov tehnični cikel kot surovina za recikliranje, zato izpolnjuje kriterije koncepta C2C - od izvora k izvoru.

Papirji Gmund Colors so CO2 nevtralni
Podnebno nevtralna so podjetja, procesi in izdelki, katerih emisije CO2 so kompenzirane s podporo mednarodno priznanih projektov varstva podnebja. Kompenzacija emisij CO2 je poleg preprečevanja in zmanjševanja pomemben korak pri celovitem varstvu podnebja. Podjetje Gmund Papier si že več let nenehno prizadeva za preprečevanje in zmanjševanje emisij CO2. S kompenzacijo oziroma podpiranjem projektov za varstvo podnebja, pa omogoča doseganje več kot 17 ciljev trajnostnega razvoja (SDG) ZN.

Več informacij na world-en.gmund.com.