Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetji Avery Dennison in Mactac bosta skupaj razstavljala na sejmu Fespa v Berlinu.
Podjetji Avery Dennison in Mactac bosta z novo ponudbo folij na letošnjem sejmu Fespa v Berlinu (Nemčija), ki bo od 31. maja do 3. junija, predstavila nove poslovne ideje in možnosti za rast poslovanja.

#averydennison #mactac #folije

Predstavljene bodo trajnostne folije za digitalni tisk, ovijalne folije in laminati, novosti na področju folij za zaščito izpisov oziroma odtisov, folije za zaščito pred vplivi sonca ter nove stenske folije za notranjo dekoracijo.

Med novostmi je tudi folija za dekoracijo vozil za digitalni tisk brez vsebnosti PVC delcev. Primerna je za delno ali celostno dekoracijo vozil, pa tudi promocijske aplikacije digitalnega tiska za notranjo in zunanjo rabo.

V okviru blagovne znamke Mactac bodo obiskovalci lahko spoznali novo folijo za dekoracijo vozil JT 10700 WG-BFG-XR za digitalni tisk. Ta nadgrajuje ponudbo folij serije JT 10700, odlikuje pa jo predvsem enostavnejša aplikacija, saj je zasnovana na Mactacovi patentirani tehnologiji lepljenja brez zračnih mehurčkov (Bubble-free). Nova folija JT 10700 WG-BFG-XR po navedbah ponudnika pri lepljenju zagotavlja visoko stopnjo stabilnosti.

Več informacij na www.averydennison.com in www.mactac.com.