Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sun Chemical bo na letošnji Fespi (slika: Fespa).
Sun Chemial svojo ponudbo na letošnji Fespi predstavlja pod motom "Solutions in Motion - Rešitve v gibanju". Predstavili bodo tiskarske barvila za kapljični tisk velikega in širokega formata, tekstilni kapljični tisk ter tiskarske barve za različne namene sitotiska. Predstavljene bodo tudi rešitve znamke SunJet za digitalni kapljični tisk.

#fespa #sunchemical #sunjet #kapljicnitisk #tekstilnitisk

Med našteto ponudbo bodo javnosti na vpogled tudi rešitve oziroma barve za široki formatni tisk serije Streamline. Ta barvila so zasnovana tako, da oddajajo manj vonja, imajo certifikat Greenguard in tako izpolnjujejo varnostne zahteve glede lahkohlapnih organskih emisij v zaprtih prostorih. Aktulna novost serije so barvila Streamline je TVL 2, ki so posebej primerna za aplikacije tiska oznak, panojev in podobnega s solventnimi tiskalniškimi sistemi Roland Eco serij SG2 in VG2.

Sun Chemical bo predstavil tudi celotno paleto izdelkov za tisk na tekstil, vključno z izdelki Xennia Amethyst, Xennia Pearl, Xennia Agate, ElvaJet Coral in ElvaJet Opal ter novimi sublimacijskimi barvili za uporabo s tiskalnimi glavami Kyocera in Epson, ElvaJet Topaz SC in ElvaJet Onyx SB.

Javnost bo lahko spoznala tudi najnovejše razvojne dosežke oziroma rešitve znamke SunJet, to so barvila za kapljične tiskalnike. Na voljo bodo tudi številne partnerske OEM rešitve, med njimi ponudba tiskalnih glav za različna področja tiska: dekorativni, tekstilni, industrijski in embalažni.

Več informacij na www.sunchemical.com.