Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
PERGRAPHICA® Infinite Black je brezlesni papir, barvan v masi, s prijetno gladko površino.
PERGRAPHICA® Infinite Black je vir neskončnega navdiha za oblikovalce, saj jim nudi haptično (tridimenzionalno izkušnjo) in črnino. Neskončno.

#pergraphica #infiniteblack #europapier

Nova kvaliteta je dragocena pomoč kreativcem pri ustvarjanju sofisticiranih tiskanih projektov. Še posebej primerna je za izdelavo luksuzne embalaže za kozmetiko in parfume, vina, penine, kot tudi za butične nosilne vrečke.

PERGRAPHICA® Infinite Black je brezlesni papir, barvan v masi, s prijetno gladko površino. Zaradi tega nudi neskončne možnosti tiska in končne dodelave – zgibanje, laserski izrez, slepi tisk, reliefni tisk, lakiranje in tisk s folijo, če jih omenimo le nekaj.

Njegove izjemne lastnosti se s tem še ne končajo: obarvan je brez ogljika, kar mu omogoča neposreden stik s hrano, obenem pa je prenos barve na bele površine zanemarljiv. Dodatna pomembna prednost papirja je v tem, da je zelo odporen na praske in prstne odtise.

Kolekcija papirjev PERGRAPHICA® Infinite Black je na voljo v različnih gramaturah od 120 g/m2 do 350 g/m2

PERGRAPHICA® Infinite Black

Vse kar potrebujete za prestižno čutno komunikacijo, tako na vidnem, kot taktilnem nivoju.  

Za dodatne informacije o kolekciji PERGRAPHICA® Infinite Black in naročilo vzorcev pokličite na telefonsko številko 01/54-72-100 ali pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni, da si ogledate in preizkusite spletno trgovino, do katere lahko dostopate preko povezave www.europapier.si ali priložene QR kode. V njej boste našli tudi podatke o kolekciji papirjev PERGRAPHICA®.

Europapier Alpe d.o.o.