Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Vabimo vas na vznemirljivo popotovanje z vrhunskimi papirji SAPPI RAW!
Sappi Raw je kakovost, o kateri sanjajo vsi oblikovalci, saj združuje prednosti premazanega papirja v smislu rezultatov tiskanja in taktilne prednosti naravnega papirja.

#sappiraw #europapier

Sappi Raw je vrhunski papir naravnega videza in otipa, ki na pogled deluje kot nepremazni papir. Vendar njegov naravni premaz omogoča izjemno realistične barvne odtise fotografij in tako uporabnikom nudi prav posebno vizualno izkušnjo, saj je dojemanje slik haptično (tridimenzionalno). Obenem pa uporabnik uživa tudi v izjemni bralni izkušnji.

Papir komunicira z uporabnikom na dveh nivojih –  z naravno teksturo ga nagovarja na  taktilnem, s čudovitim plastenjem in neskončno globino barv pa na vizualnem nivoju. Sappi Raw združuje visoko belino in visok volumen nepremaznega papirja z zanesljivostjo in izvrstno kakovostjo tiskanih izdelkov, ki jo nudi premazni papir.

Z združevanjem dveh, do sedaj nezdružljivih senzoričnih lastnosti – videza in otipa, gre za papir, kot ga še ni bilo! Vse to pa za uporabnika predstavlja neprecenljivo korist.

Pustite se zapeljati papirjem Sappi Raw – spodbudite vaša čutila in odkrivajte nove dimenzije tiskanja!

Za dodatne informacije o papirju Sappi Raw in naročilo vzorcev pokličite na telefonsko številko 01/54-72-100 ali pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni, da si ogledate in preizkusite spletno trgovino, do katere lahko dostopate preko povezave www.europapier.si ali priložene QR kode. V njej boste našli tudi podatke o papirju Sappi Raw.

Europapier Alpe d.o.o.