Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
IQ  PREMIUM – papir najvišje kakovosti za zahtevne izpise v laserskih in kapljičnih tiskalnikih.
IQ PREMIUM je papir z močno osebnostjo, saj predstavlja njegovega uporabnika tako izvirno, da je odličen in trajen prvi vtis 100% zagotovljen.

#iqpremium #europapier #kapljicnitisk #laserskitisk

IQ PREMIUM omogoča čist in opazen kontrast. Z visoko belino in popolno opaciteto izpolnjuje vse predpogoje za obojestranski tisk,  ne glede na to ali gre za tekst ali za kompleksne barvne grafike. K tem prednostim dodajmo še visokokvalitetni videz, otip ter širok nabor gramatur in formatov. Rezultat je IQ PREMIUM - papir izrednih lastnosti in široke uporabe.

V prodajnem programu so na voljo tudi kuverte, ki zaradi brezhibne opacitete popolnoma zakrijejo tiskano vsebino dokumenta, tako da le-tega lahko brez skrbi natisnete obojestransko.

Papir je FSC certificiran, opcijsko je dobavljiv tudi v različici 'CO2 neutral'.

Za dodatne informacije o papirju IQ PREMIUM in naročilo vzorcev pokličite na telefonsko številko 01/54-72-100 ali pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni, da si ogledate in preizkusite spletno trgovino, do katere lahko dostopate preko povezave www.europapier.si ali priložene QR kode. V njej boste našli tudi podatke o papirjih IQ PREMIUM.

Europapier Alpe d.o.o.