Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Družba All4Labels Global Packaging Group je lansirala ekološko inovativen portfelj izdelkov in storitev Star.
Družba All4Labels Global Packaging Group je trgu ponudila serijo izdelkov, ki jih je mogoče popolnoma reciklirati, ponovno uporabiti. S temi obnovljivimi materiali ponujajo tudi dopolnjene storitve za spodbujanje možnosti recikliranja.

#all4label #star #recikliranje #kroznogospodarstvo

Ponudba Star bo postopno sproščena na trg v drugi polovici leta 2022. To je ključni korak za podporo uporabe materialov z reciklirano vsebino, krožnega gospodarstva in krepitev krožnosti v celotni dobavni verigi.
 
V All4Labels so prepričani, da z uvajanjem tovrstnih trajnostno naravnanih inovacij trgu ponujajo tudi najvišjo kakovost, zmogljivost in okolju prijaznih izdelkov. S tem dokazujejo, da so zavezani k čimbolj pozitivnemu vplivu na okolje, ko gre za vprašanje trajnosti. Z veseljem in ponosom zato na trg lansirajo serijo izdelkov Star, ki je rezultat obsežnih vlaganj v raziskave, razvoj in sodobne proizvodne tehnologije.

Portfelj Star vključuje izdelke Star in storitve Star za več vrst grafičnih aplikacij izdelave oznak, etiket in embalaže. Storitve Star bodo podpirale trajnost v celotni dobavni verigi. Izdelki Star niso dokončni in bodo deležni stalnega razvoja z uporabo najnovejših obnovljivih materialov/surovin. Tako bodo omogočali popolno in kakovostno recikliranje.

Več informacij na www.all4labels.com.