Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Perfekcija je v detajlih, zato je izbira pravega papirja pomemben del vsakega tiskanega kreativnega projekta.
Predstavljamo vam vrhunski nepremazni papir iz družine PERGRAPHICA®. PERGRAPHICA® Whites dopolnjuje  našo  ponudbo  najprestižnejših izdelkov  v  izboru  profesionalnega tiskarskega papirja. Imenuje se ’Papir za perfekcioniste’, ker izpolnjuje najzahtevnejše pogoje za prefinjene in elegantne tiskane dokumente.

#europapier #pergraphica #whites

Kot hibridni papir se PERGRAPHICA® Whites dobro obnese pri vseh tehnologijah tiska. Dosledno zagotavlja vrhunske rezultate tako pri ofsetnem kot pri digitalnem tisku. Primeren je tudi za najrazličnejše obdelave – plastificiranje, slepi tisk, izsekovanje, zgibanje in še mnogo več.

PERGRAPHICA® Whites je na voljo v standardnih formatih 64 x 90 cm SB / BB, 72 x 102 cm SB / BB (na zahtevo tudi v drugih formatih), v dveh teksturah (Rough in Smooth), v treh odtenkih bele barve (High White, Classic in Natural) in v šestih gramaturah (med 90 in 300 g/m2). Prednost papirja PERGRAPHICA® Whites je tudi visok volumen (od 1,13 do 1,4).

Celoten program PERGRAPHICA® je od aprila 2021 na voljo v različici CO₂ neutral. Izpolnjuje tudi stroge mednarodne standarde FSC in EU Ecolabel. Izbira papirjev PERGRAPHICA® pomeni vaš prvi korak pri izdelavi trajnostnih kreativnih projektov na področju tiska, založništva in luksuzne embalaže. Z odločitvijo za blagovno znamko PERGRAPHICA® se tako v vaših stvaritvah pod eno streho združijo vrhunske lastnosti papirja in trajnostna naravnanost.

PERGRAPHICA® Whites
Vrhunski nepremazni papirji za oblikovalce. Za edinstven izgled in otip tiskanih kreativnih projektov ob hkratni skrbi za okolje.

Za dodatne informacije o kolekciji PERGRAPHICA® White Design in naročilo vzorcev pokličite na telefonsko številko 01/54-72-100 ali pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni, da si ogledate in preizkusite spletno trgovino, do katere lahko dostopate preko povezave www.europapier.si ali priložene QR kode. V njej boste našli tudi podatke o kolekciji papirjev PERGRAPHICA®, katere del so tudi papirji Whites.


Europapier Alpe d.o.o.