Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Črnila so na voljo v litrski embalaži in so bila posebej razvita za Mutohovo novo tehnologijo piezo tiskalnih glav AccuFine.
Mutoh Europe je nedavno na trgu EMEA lansiral svoj inovativni nabor barv CMYK za segment velikoformatnega tiska panojev in oznak, imenovan MS51. Razvita so bila za uporabo z brizgalnimi glavami AccuFine s funkcijo upravljanja brizganja variabilnih velikosti kapljic črnila na zahtevo, ki so del tiskalniških sistemov najaktualnejše serije XpertJet Pro.

#mutoheurope #mutoh #barvila #crnila #velikoformatnitisk

Nova barvila izpolnjujejo vse aktualne zdravstvene in varnostne zahteve in ne vsebujejo gBL (gama-butirolakton). Primerne so za dolgoročne aplikacije tiska za notranjo in zunanjo uporabo. Posebna odlika novih barvil je po navedbah proizvajalca široka združljivost medijev vključno s toplotno občutljivimi substrati. Odličen je tudi njihov barvni obseg, izpisi imajo izjemen površinski sijaj in garantirano obstojnost oziroma stabilnost tega na zunanje UV in druge klimatske vplive za obdobje treh let. Imajo nizko stopnjo oddajanja vonja, izjemna je tudi odpornost na drgnjenje in kemikalije. Zaradi nove kemične lahkohlapne zasnove so tiskovine suhe v hitrejšem času.

Novo serijo barv  bo v regiji EMEA ekskluzivno tržil Mutoh Europe prek svoje mreže certificiranih distributerjev.

Več informacij na www.mutoh.eu.