Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sappi reorganiziral etiketne papirje z mokrim lepilom, Parade Label Pro nadomešča prejšnji rešitvi Parade Label A in Parade Label G.
Zaradi povečanega povpraševanja proizvajalec embalaže in specialnega papirja Sappi Europe širi proizvodnjo etiketnega papirja Parade Label Pro z novimi različicami višjih gramatur. Poleg tovarne v Gratkornu (Avstrija) bodo premium etiketni papir v prihodnje proizvajali tudi v obratu v Alfeldu (Nemčija). To naj bi zagotovilo večjo zanesljivost oskrbe odjemalcev.

#sappi #etiketnipapir #mokrolepljenje #paradelabelpro

Zaradi naraščajočega povpraševanja po visokokakovostnem papirju za etikete je Sappi sredi leta 2021 razširil svoj portfelj izdelkov papirjev za etikete za mokro lepljenje s predstavitvijo papirja Parade Label Pro. Ta vrhunski papir je primeren za različne namene, kot naprimer etiketiranje plastenk, pločevink in kozarcev za enkratno uporabo ter gibke embalaže, kot je embalaža za prigrizke in slaščice.

Sappi zdaj napoveduje dodatno proizvodnjo v obratu Alfeld. V prihodnje bodo osnovne gramature 80 in 90 g/m2 proizvajali v obratih Gratkorn in Alfeld. V slednjem bodo izdelovali Parade Label Pro v teh dveh osnovnih gramaturah v obliki zvitkov in tako pomagali združiti znanje in izkušnje v izdelavi rezanega papirja v obratu Gratkorn. Nemški obrat Sappija v Alfeldu proizvaja tudi višje gramature papirja 100, 110 in 120 g/m2, rezan papir in papir v zvitku.

Kot del reorganizacije so revidirali tudi portfelj etiket za mokro lepljenje, Parade Label A in Parade Label G - prvotno zasnovane za ofsetni in globoki tisk - so bile odstranjene iz ponudbe in nadomeščene z Parade Label Pro. Po besedah ​​Sappija so testi pri Sappiju in pri zunanjih partnerjih pokazali, da Parade Label Pro zagotavlja odlične tiskovne rezultate na splošno za vsa področja tovrstne uporabe.

Več informacij na www.sappi.com.