Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Antalis prevzema blagovne znamke vrhunskih papirjev Arjowiggins Scotland.
Antalis napoveduje nakup globalnega portfelja blagovnih znamk. Mednje sodijo znamke Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Pop'Set in Rives, ki so prej pripadale škotski družbi Arjowiggins, ki je šla septembra letos v stečaj.

#anatalis #arjowiggins #finipapirju #premium

Xavier Jouvet, direktor skupine Papers Antalis, pravi: "Že delamo na ponovni uvedbi teh blagovnih znamk na trgu s podporo najboljših dobaviteljev. Ponudili bi radi prenovljeno ponudbo s poudarkom na kakovosti in storitvah. Od Arjowigginsa smo prevzeli tudi preostale zaloge, zato je in bo mogoče še naprej izpolnjevati naročila in povpraševanja strank vse do prehoda na nove dobavitelje v prvem četrtletju 2023. V državah, kjer Antalis ali druga prodajna podjetja skupine KPP niso neposredno zastopana, nameravamo še naprej oskrbovati te blagovne znamke prek omrežja, ki ga dajo na voljo prodajni partnerji".

Alistair McAlinden, generalni direktor in skrbnik Interpath Advisory, je dejal: "Veseli smo, da smo zaključili to transakcijo, ki zagotavlja prihodnost in obstoj tega vrhunskega portfelja finega papirja."

Več informacij na www.antalis.com.