Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fedrigoni predstavlja samolepilno folijo za dekoracijo vozil Ri-Jet C50 Ultimate Slide & Tack. (vir: Fedrigoni)
Skupina Fedrigoni širi svojo ponudbo grafičnih in vizualnih komunikacijskih rešitev znamke Ritrama z novo samolepilno folijo Ri-Jet C50 Ultimate Slide & Tack. To je samolepilna folija, ki je med drugim primerna za dekoracijo vozil, po navedbah proizvajalca je še posebej enostavna za aplikacijo.

#fedrigoni #dekoracijavozil #folije #ritrama #rijetc50 #slidetack

Po navedbah ​​Fedrigonija je bila folija Ri-Jet C50 Ultimate Slide & Tack posebej razvita za dekoracijo gospodarskih in zasebnih vozil. Pri uporabi naj bi se lita PVC folija zaradi svoje prilagodljivosti prilagajala obliki katerihkoli delov vozila. Odlikuje jo vzdržljivost in prilagodljivost.

V kombinaciji z laminatom površinsko motnega in sijajnega učinka so izpisi zaščiteni pred mehanskimi obrabami in UV sevanjem z ocenjeno obstojnostjo do dvanajst let. Po Fedrigonijevih besedah ​​PVC material zagotavlja visoko dimenzijsko stabilnost, tako da njegova zmogljivost ostane nespremenjena tudi v daljšem časovnem obdobju. Struktura podložnega materiala v kombinaciji z nizko oprijemljivostjo lepila naj bi omogočala tudi hitro in enostavno aplikacijo ter pomagala odpraviti morebitne gube ali zračne mehurčke.

Samolepilna folija za digitalni tisk
Samolepilna folija naj bi bila posebej primerna za digitalni tisk in tako omogočala individualno oblikovanje in dekoracijo vozil. Ri-Jet C50 Ultimate Slide & Tack znamke Ritrama segmenta Fedrigoni Self-Adhesives se proizvaja v tovarnah skupine Fedrigoni.

Več informacij na paper.fedrigoni.com.