Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Guangdong ima v ponudbi tri nove medije, ki jih je med drugim mogoče potiskati z digitalnim tiskom. (vir: Guandong)
Wally, Dotty in ReVita Tack Puro so trije novi materiali v ponudbi znamke Guangdong. Združljivi so z vsemi glavnimi tiskarskimi tehnologijami, vključno z lasersko, indigo, brizgalno, ofsetno in drugo.

#guangdong #folije #dekoracija #dotty #revita #wally

Wally je lahko odstranljiv in aplikativen material serije izdelkov Nano-Tack Technology, ki primeren za dekoriranje steklenih in navpičnih površin, kot so stene in pohištvo, z majhnimi grafikami oziroma oznakami. V osnovi je poliestrska samolepilna folija z lepilno zasnovo Nanodots, ki ne vsebuje PVC-substanc in jo je mogoče reciklirati. Omogoča hitro izvedbo aplikacij promocijskega sporočanja s kratkotrajno pralno obstojnostjo.

Za dekoracije izložb, kjer se uporabljajo večje grafike in oznake, Guandong ponuja folijo Dotty Satin, najnovejši izdelek v seriji rešitev Dotty. Dotty Satin je primeren za tisk z eko-solventnimi, UV in lateksnimi barvili. Ponuja 6-mesečno garancijo.

ReVita Tack Puro je Guandongova protizdrsna rešitev s certifikatom R13 za izdelavo pohodnih grafik in označb. Tiskamo jo lahko s pomočjo lateksnih, UV in eko-solventnih barv. Zahvaljujoč posebnemu lepilnemu sloju Nanodots se lahko ReVita Tack Puro aplicira tudi na občutljiva tla, kot so marmor, parket in tla iz umetnih smol. Podporni material je zasnovan za večkratno uporabo, zato lahko oznake prestavljamo. Izdelan je iz recikliranega poliestra iz naravnih surovin in odpadnih PET-plastenk in ga je mogoče tudi reciklirati.

Več informacij na www.guandong.eu.