Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Alaska Plus in Alaska White sta na voljo v različnih gramatirah.
Berberich Papier širi svojo ponudbo kartonov visoke beline z različicama Alaska Plus in Alaska White. Obe imata dvojni premaz in naj bi nudili zelo dobre tiskovne rezultate tiskanja s posebno visoko stopnjo doslednosti kakovosti.

#berberich #alaska #karton #belina #embalaza

Karton Alaska White je zasnovana predvsem za grafične založniške aplikacije in visokokakovostno zložljivo embalažo. Gre za karton GC1 z izboljšanimi površinskimi lastnostmi, svetlostjo in sijajem. Zahvaljujoč močnemu kontrastu in visoki ostrini odtisov je mogoče doseči odlične rezultate tiska. Poleg tega je Alaska White odličen karton za slepi tisk oz. preganje.

Alaska Plus je karton GC2 z nižjo gramaturo, ki je bil razvit in je namenjen visoko učinkovitemu tisku embalaže. Po navedbah podjetja ima ta različica dobre lastnosti dodelave, torej zgibanja, izsekovanja in lepljenja. Ker Alaska Plus v proizvodnji embalaže omogoča visoke, je kot karton primeren za široko paleto aplikacij, kot so farmacevtski izdelki, kozmetična in živilska embalaža.

Oba nova kartona imata FSC certifikat. Alaska White je na voljo v gramaturah od 200 do 350 g/m², Alaska Plus pa v gramaturah od 190 do 330 g/m². Obe novosti sta primerni za ofsetni, globoki in fleksotisk.

Več informacij na www.berberich-papier.de.