Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Tiskalnik Kyocera TASKalfa Pro 15000c je združljiv z Mondijevimi namenskimi papirji za produkcijski kapljični tisk. (vir: Mondi)
Po Smithersovi napovedi »The Future of Print Equipment Markets to 2026 - Prihodnost trgov in tiskarske opreme do leta 2026« naj bi se količina namestitev brizgalnih sistemov neskončnega tiska v Evropi med letoma 2021 in 2026 povečala za približno 50 odstotkov. Za formatne sisteme brizgalnega tiska pa se pričakuje, da bo količina teh to še presegla, saj naj bi se količina teh povečala za 126 odstotkov v zahodni Evropi in 288 odstotkov v vzhodni Evropi.

#mondi #hih-speed-inkjet #brizgalnitisk #kapljicnitisk #kyocera

Mondi je zato na Hunkeler Innovationdays predstavil papirje High-Speed-Inkjet, ki so posebej namenjeni brizgalnemu visoko hitrostnemu produkcijskemu tisku.

Mondi Uncoated Fine Paper – del mednarodnega podjetja za embalažo in papir znamke Mondi – je v tesnem sodelovanju z več proizvajalci lastne grafične opreme razvil obsežen portfelj papirjev za brizgalne tiskalnike visoke produkcijske hitrosti. Papir v zvitkih in listih je na voljo v gramaturah od 60 do 300 g/m² in z različnimi površinskimi obdelavami. "Vsi ti papirji za brizgalne tiskalnike z visoko hitrostjo tiska imajo optimiziran čas sušenja, zlasti popolnoma celostno obdelani in pigmentirani papirji," pojasnjuje Bernhard Cantzler (vodja trženja in inovacij pri Mondi Uncoated Fine Paper). "Naše stranke z njimi dosežejo bogate barve izpisov, zmanjšajo porabo črnila in prihranijo denar. Nedavna širitev naše ponudbe s papirji v formatu gre z roko v roki s predvidenim razvojem trga."

Produkcija v živo na stojnici Kyocera
Več blagovnih znamk iz Mondijevega obsežnega portfelja namenskih papirjev za hitri brizgalni tisk je bilo na stojnici Kyocera tiskanih v živo na novo predstavljenem tiskalnem sistemu TASKalfa Pro 15000c. Med njimi Color Copy original, NEUJET silk in papir brez vsebnosti klora BIO TOP 3.

Več informacij na www.mondigroup.com.