Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Mondi širi možnosti spletnega naročanja finih papirjev.(vir: Mondi)
Mondi, proizvajalec embalaže in papirja, odpira nove možnosti za lažjo in hitrejšo nabavo papirja. Spletna stran mymondi.net služi kot osrednja vstopna točka nakupa.

#mondi #mymondinet #europapier #mymondishop

Začenši na straneh z izdelki so različni artikli serij Pergraphica in Color Copy neposredno povezani z ustreznimi viri dobave. Ta storitev je trenutno na voljo strankam v Nemčiji, Švici, Franciji, Italiji in Veliki Britaniji. Za nabavo skrbi mreža dolgoletnih partnerjev, ki jo dopolnjuje spletna trgovina veletrgovca papirja Europapier.

Z novo postavitvijo Mondi dopolnjuje svojo ponudbo digitalnih platform. Mymondi.shop že več kot pet let ponuja možnosti naročil in koriščenje storitev večjim odjemalcem papirja. Z aktualno razširitvijo pa lahko podjetja, ki potrebujejo manjše količine, te nabavijo preko portala mymondi.net, ki je javno dostopno spletno mesto za izdelke blagovne znamke Mondi.

Standardni papirji in specialitete
Velik del naročil poteka preko obstoječe trgovske mreže. V Nemčiji in Švici sta bili omenjeni spletni trgovini dolgoletnih Mondijevih partnerjev popolnoma integrirani. Če izdelki iz ponudbe Perigraphica in Color Copy trgovska mreža ne ponuja, je na voljo spletna trgovina, ki jo upravlja mednarodni trgovec s papirjem Europapier. To omogoča, da ponudijo širok portfelj rešitev. V spletni trgovini so na voljo tudi izdelki, ki jih morda redkeje kupujemo. Europapier je kot specialist za fine papirje z dolgoletnimi izkušnjami v mednarodni logistiki in zaro zanesljiv partner, ki lahko v kratkem času obdela tudi kompleksna naročila. Neglede na posebnost papirja, daljši format, odtenek ali drugo, so papirji iz spletne trgovine odposlani v 48 urah. Pilotna faza je zdaj uspešno zaključena in trgovina dobro sprejeta.

Več informacij na www.mymondi.net.