Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novi izdelki Sappi za embalažo predstavljeni na Interpacku 2023.
Sappi je na sejmu Interpack 2023 v Düsseldorfu (Nemčija) predstavil papir, karton in substrate za gibko embalažo. Po navedbah ​​Sappija je šest let od zadnjega Interpacka izkoristil za večjo razširitev portfelja embalažnih papirjev s podporo najsodobnejših proizvodnih tehnologij.

#sappi #guard #papir #karton #gibkaembalaza #embalaza #seallight

Za Interpack 2023 so zato pripravili nove izdelke papirja, kartona in substratov za gibko embalažo, vključno z zaščitnimi papirji, etiketnimi papirji za mokro lepljenje, valovitim kartonom in kartonom iz čistih vlaken.

Proizvajalci in potrošniki vedno bolj zahtevajo trajnostno embalažo, pravi Marco Eikelenboom, izvršni direktor Sappi Europe. Podjetje je vlagalo v lokacije, da bi se lahko hitro in prilagodljivo odzivalo na sedanje in prihodnje zahteve trga ter s tem še dodatno utrdilo svoj položaj vrhunskega dobavitelja embalažnega papirja in kartona na osnovi lesnih vlaken.

Razstavili so dva nova papirja iz družine izdelkov Guard:
  • visokoodporni papir Guard HS nudi odlično zaščito izdelkov zahvaljujoč močni odpornosti na vodno paro in dobrim lastnostim toplotnega tesnjenja,
  • Guard Twist je papir z vgrajeno pregrado za aplikacije zavijanja v prehrambni industriji, na primer za pakiranje slaščic.
Kot novost v segmentu funkcionalne papirne embalaže je Sappi predstavil Seal Light. To je papir brez pregrade, ki ga je mogoče tesniti. Kot navaja Sappi, je papir namenjen primarni in sekundarni embalaži.

V tovarni v Alfeldu (Nemčija) je Sappi vložil več milijonov v sistem izdelave pregradnih premazov. Obrat je pred kratkim začel delovati z lastno premazno tehnologijo in avtomatskim transportnim sistemom. V tem obratu se proizvajajo visokoodporni papirji.

Več informacij na www.sappi.com.