Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kavalan, ponudnik tiskovin brez vsebnosti PVC, poglablja sodelovanje z Europapierjem.
Po napovedi Kavalanovega partnerstva s skupino Europapier podjetji zdaj napovedujeta svoje načrte za razširitev sodelovanja. Po lansiranju celotne palete rešitev Kavalan brez vsebnosti PVC v Avstriji, na Hrvaškem in v Sloveniji bo pogodba razširjena na stranke Europapier v Srbiji, Bolgariji in Bosni.

#europapier #kavalan #trajnost #brezpvc

Michael Hicker, komercialni direktor za Avstrijo pri Europapierju, je komentiral: "Uvedba Kavalanove palete izdelkov brez vsebnosti PVC v izbranih regijah je bila velik uspeh in jasno je, da obstaja povpraševanje po teh rešitvah tudi na drugih ključnih trgih Europapierja. Ponosni smo, da poujamo trajnostne materiale, ki jih želijo naše stranke. Imamo srečo, da imamo z ekipo Kavalan zaupljiv in sodelujoč odnos, ki ga bomo vzdrževali tudi v prihodnjih letih."


Rob Karpenko, evropski vodja prodaje pri Kavalanu, je povedal: »Na širitev našega partnerstva z Europapierjem v Bosno, Srbijo in Bolgarijo smo zelo ponosni, hkrati to dokazuje predanost, uspeh in zaupanje, da ima Europapier v svoji ponudbi tudi blagovno znamko Kavalan. Veselim se, da bomo pripeljali Kavalanove ekološke rešitve in pomoč tiskarnam v novih državah, da njihova postane bolj trajnostna in brez vsebnosti PVC."

Več informacij na www.goforkavalan.com in werbetechnik.europapier.com.