Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Skupina Igepa še naprej širi svoj delež v Evropi.
Skupina Igepa prevzema družbo Scandraft Group s sedežem v Mölnlyckeju (Švedska), zastopnika za Viscom, ki je še posebej dobro uveljavljen na švedskem trgu. Scandraft ima več kot 30 let izkušenj na področju vizualnih komunikacij. Švedsko vodstvo bo ostalo v podjetju v enaki vlogi in bo odgovorno za integracijo. Vodstvo na Danskem in Finskem ostaja nespremenjeno.

#igepa scandraft #prevzem #zdruzitev

Anders Trillkott, generalni direktor podjetja Scandraft in bodoči izvršni direktor celotne skupine, je nad združitvijo zadovoljen: "Stranke obeh skupin podjetij bodo lahko dostopale do bistveno širšega portfelja izdelkov z mednarodno znanimi blagovnimi znamkami. To pomeni, da lahko svojim strankam ponudimo še bolj celovite storitve, podporo in znanje.".

Skupina Igepa, ki je že desetletja v družinski lasti, s prevzemom krepi konkurenčni položaj zastopnika Viscom na skandinavskem trgu. »Skupina Scandraft nam ponuja zelo dobro podjetniško priložnost za strateško dopolnitev naše skupine,« dodaja Uwe Müller, generalni direktor skupine Igepa.

Več informacij na www.igepa.de in www.scandraft.com.