Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Continental na Drupi predstavil rešitve in strategijo za prihodnost. (Vir: Continental)
Po združitvi z nekdanjim oddelkom za tiskarsko tehnologijo Trelleborg je podjetje Continental na sejmu Drupa predstavilo obsežen portfelj izdelkov za področje ofsetnega, fleksotiska in digitalnega tiska.

#drupa #continental #prevleke #ofsetnitisk #fleksotisk #digitalnitisk #tiskarskeplosce

"Drupa nam ponuja priložnost, da našo novo organizacijo predstavimo obstoječim in potencialnim novim strankam ter jih seznanimo z novimi možnostmi", pojasnjuje Marco Carlini, vodja tiska in embalaže v regiji EMEA (Evropa, Bližnji vzhod in Afrika). "Zdaj smo v položaju, da vam ponudimo celoten spekter tehnologije tiska iz enega vira in po celem svetu, zahvaljujoč naši globalni prisotnosti s proizvodnimi lokacijami v Braziliji in na Kitajskem."

Marco Carlini je podal tudi pogled v prihodnost: "Naš glavni poudarek bo še naprej na trgu embalaže. Nadaljevali bomo in celo okrepili naše globalne aktivnosti na trgu UV-tiska. Poleg tega bomo več vlagali v fleksotiskarske plošče, da bi zadostili naraščajočemu svetovnemu povpraševanju."

Continental bo vse bolj ponujal tudi dodatne rešitve za fleksotisk, da bi v prihodnosti lahko v celoti izkoristili potencial felksotiskarskih srajčk in plošč.

Več informacij na www.continental.com.