Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Z rešitvami OneVision delajte bolj trajnostno in učinkovito.
Z izdajo najnovejše generacije programske opreme 22.2 znamke OneVision so razširjene modularne rešitve za avtomatizacijo grafičnih procesov obdelave podatkov za pripravo, tisk in dodelavo. Nove funkcije in možnosti povezave bolje podpirajo ponudnike storitev tiska pri avtomatizaciji njihovih proizvodnih procesov.

#onevision #avtomatizacija #digitalizacija #programskaoprema

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kaj je Viva Magenta?
Barva leta Pantone, Viva Magenta 18-1750, vibrira živahno in močno. To je odtenek, ki izvira iz narave, izvira iz družine rdečih in izraža nov signal moči. Viva Magenta je pogumna in neustrašna ter intenzivna barva, katere bujnost spodbuja veselo in optimistično praznovanje ter piše novo zgodbo.

#pantone #vivamagenta #barve

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Enfocus zagotavlja podporo za najnovejše operacijske sisteme z izdajo nadgradnje PitStop 2022 Update 1. 
Izdaja posodobitve orodja Pitstop različice 1 2022 poleg podpore najaktualnejšim različicam operacijskih sistemov dodaja tudi podporo specifikacije GWG 2022. Zadnja večja specifikacija GWG je bila objavljena leta 2015. Od takrat so bili sprejeti ločeni razvojni pristopi za posebne tržne segmente, kot so znaki in displeji, digitalni tisk in embalaža, zato ni bilo prave konsolidacije osnovne specifikacije. To je otežilo uporabo in nadaljnji razvoj specifikacije delovne skupine Ghent. Specifikacija GWG 2022 od letos dalje ponuja nov inovativni pristop v novi, poenostavljeni obliki specifikacije.

#enfocus #pistop #pdf

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fujfilm zapira proizvodnjo ofsetnih plošč v Tilburgu na Nizozemskem. (vir: Fujifilm)
Fujfilm je v izjavi za medije nedavno sporočil, da v Tilburgu (Nizozemska) ne bo več proizvajal plošč za ofsetni tisk. To odločitev utemeljujejo s tem, da povpraševanje po ofsetnih tiskarskih ploščah na trgu vztrajno upada.

#fujifilm #ofsetnitisk #tiskarskeplosce #tilburg

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kreativna programska oprema za fotografijo/grafično oblikovanje/stavljenje, Affinity v2. (vir: Serif Europe)
Britansko podjetje za programsko opremo Serif Europe je lansiralo novo 2. različico svoje zbirke oblikovalskih aplikacij Affinity Suite , ki se lahko uporablja tudi v pripravi za tisk. Paket orodij sestoji iz Affinity Photo 2 (urejanje fotografij), Affinity Designer 2 (grafično oblikovanje/ilustracija) in Affinity Publisher 2 (stavljenje). Nova različica je na voljo tudi za uporabo na opremi iPad.

#affinity #oblikovanje #stavljenje #fotografija #vektorskaobdelava