Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova Nyloflex FTV digitalna plošča za tisk gibke embalaže. (Vir: XSYS)
XSYS, prej del skupine Flint Group, je na letošnjem Labelexpu predstavil novo digitalno tiskarsko ploščo Nyloflex FTV za tisk gibke embalaže ter termalne plošče Nyloflex XVH in XAH. Fleksotiskarska plošča Nyloflex FTV tiskarjem omogoča osvetljevanje z običajnimi cevnimi svetili ali LED tehnologijo.

#labelexpo #xsys #osvetljevanje #nyloflex #ftv #catena #led #thermoflexx

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
OpenAI namerava DALL_E 3 integrirati s klepetalnikom ChatGPT Plus.
OpenAI je predstavil svoj najnovejši UI (umetne inteligence) generator slik, imenovan DALL-E 3, s ciljem izboljšati ustvarjanje slik na podlagi besedilnih opisov. Ta novi generator naj bi bil sposoben bolj natančno upodabljati podrobnosti in kompleksne vsebinske koncepte v primerjavi s prejšnjim modelom DALL-E 2. 

#dalle #ai #ui #umetnainteligenca #generatorslik #slike

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Hybrid Software je lansira novo različico urejevalnika embalaže PACKZ 9.
Hybrid Software, razvijalec orodij za tisk etiket in embalaže, je izdal novo različico svojega urejevalnika PDF PACKZ 9. Poleg več izboljšav na področjih avtomatizacije oblikovanja, upravljanja barv, 3D vizualizacije, naprednega polnjenja, omogoča tudi združevanje več opravil v eno sam format izpisa. PACKZ skratka postaja celostno orodje oziroma "vse-v-enem urejevalnik predlog etiket in embalaže", ki deluje na platformah Mac in PC brez potrebe po vtičnikih ali zakupih dodatnih orodij.

#hybridsoftware #labelexpo #packz #embalaza #avtomatizacija #ucinkovitost #oblikovanje

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Priprava za tisk: Funkcija primerjave aplikacije Hybrid Software, integrirana v TGS Flow.
V okviru strateškega partnerstva z belgijskim proizvajalcem programske opreme Tallon Graphic Solutions (TGS) je Hybrid Software prevzel nadaljnjo prodajo rešitve Flow, vodilnega izdelka podjetja TGS, kot prednostnega partnerja. Flow je rešitev za upravljanje oblikovanih predlog za tisk, ki temelji na konceptu spletnih programskih storitev SaaS (Software-as-a-Service).

#hybridsoftware #tgs #flow #programskaoprema #tallongraphicsolutions

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Monotypeov program Foundry želi razvijalcem in oblikovalcem tipografije zagotoviti večjo prepoznavnost in izboljšan model licenciranja.
Po dveh letih razvoja je Monotype lansiral program Foundry, ki je namenjen proizvajalcem in oblikovalcem pisav. Cilj programa je okrepiti neodvisnost skupnosti tipografskega oblikovanja in jo podpreti z namenskimi orodji in storitvami.

#tipografija #foundry #monotype #licence #pisave