Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje Image Access predstavilo nova skenerja WideTEK in Bookeye. (vir : Image Access) 
Na dnevih mreženja Motio v Würzburgu (Nemčija) je podjetje Image Access skupaj s partnerskim podjetjem Canon predstavilo skenerje WideTEK in Bookeye nove generacije.

#skeniranje #zajemanje #odcitavanje

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Esko je prevzel kanadsko programsko zagonsko podjetje Tilia Labs za razvoj inovativnih rešitev tiska embalaže.
Specialist za razvoj programskih rešitev za tisk embalaže Esko (Gent/Belgija) je prevzel kanadskega proizvajalca programske opreme Tilia Labs iz Ottawe. Tilia Labs je znana po svojih aplikacijah za razporejanje in upravljanje opravil, ki temeljijo na umetni inteligenci. S prevzemom podjetja Tilia Labs naj bi Esko postal integriran ponudnik še bolj napredne programske opreme v sektorju embalaže.

#esko #tilialabs #tiskembalaze #embalaza

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Proizvajalec programske opreme bo na sejmu Printing United 2022 prikazal, kako se orodja za avtomatizacijo OneVision Software uporabljajo v praksi.
OneVision Software bo na severnoameriškem sejmu Printing United 2022 od 19. do 21. oktobra v Las Vegasu (ZDA) predstavil svojo celovito avtomatizacijo od vnosa podatkov do tiska, končne obdelave in končne dodelave. Na razstavnem prostoru N2415 bodo predstavljene najnovejše inovacije modularnih rešitev za avtomatizacijo različnih segmentov tiska. Največja posebnost pa bo stopnja končne dodelave.

#onevision #avtomatizacija #digitalizacija 

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Z barvnim upravljanjem 6 Cs EFI presega tradicijo.
Večina grafične javnosti je že slišala za tako imenovano barvno upravljanje Cs oziroma C's. Nekateri verjetno poznate 3 Cs, večina 4 Cs, nekateri morda 5 ali celo tudi 6 Cs? Pri tem pomensko ne gre zgolj za 3-, 4- ali več barvni tisk.

#efi #barvnoupravljanje #6cs

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novi spektrofotometer eXact 2 s tehnologijo Video-Targeting še bolj natančen.
Podjetje X-Rite, specialist v razvoju rešitev barvnega upravljanja, je predstavilo nov prenosni spektrofotometer eXact 2. Novost za merjenje barv je naslednica naprave eXact in je po navedbah proizvajalca prvi spektrofotometer s tehnologijo Video-Targeting,ki povečuje natančnost meritev. Nova naprava je v omrežje tudi brezžično povezljiva z WLAN-om in tako preprosto vključena v ekosistem vsake programske opreme znamke X-Rite.

#xrite #exact #barvnoupravljanje #spektrofotometer