Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Z dnem 28.4.2009 smo pričeli z implementacijo poslovno informacijskega sistema EFI Monarch v tiskarni Ma-Tisk d.o.o. in Delo-Tiskarna d.d..



Poleg obeh tiskarn pa se implementacija hkrati izvaja še v podjetjih Korotan - Ljubljana d.o.o. in Studio Luksuria d.o.o.. Zaključek implementacije je predviden v novembru 2009.

EFI Monarch je programska oprema namenjena vzpostavitvi celotnega informacijskega sistema za upravljanje in vodenje grafične proizvodnje. Sistem pokriva vsa standardna sistemska področja od izdelave kalkulacij, nabave materiala, vodenje inventarnih zalog, pridobivanje podatkov iz proizvodnje, izdelave po-kalkulacij, fakturiranje in izdelave prodajnih analiz. Poleg vseh naštetih pa vsebuje še napredno JDF certificirano tehnološko orodje za precizno projektiranje grafičnih izdelkov in avtomatično izdelavo impozicije ter tudi orodje EFI PrintFlow za dinamično planiranje proizvodnje.



  EFI Monarch
Management Information System

Kalkulacije, upravljanje z delovnimi nalogi, nabava, skladiščno poslovanje, zbiranje podatkov iz proizvodnje, finančno poslovanje, prodajne analize ...

  EFI PrintFlow
Dynamic Scheduling

Avtomatično dinamično planiranje, optimizacija celotne proizvodnje, sproščanje ozkih grl, izdelava in primerjava različnih scenarijev ...



Za več informacij pokličite:
Grafik d.o.o.
Letališka cesta 32
1000 Ljubljana
g. Miha Macur
Tel.: 01 548 32 16
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Dodatne informacije tudi na spodnjih spletnih povezavah:
Podjetje Grafik d.o.o.
Podjetje EFI
Brošura EFI Monarch
Brošura ABC's of Print MIS