Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova posodobljena serija CTP naprav nudi večjo razpoložljivost in produktivnost.

 

Kodak bo od sedaj naprej vse rešitve serije Trendsetter opremljal s Square Spot termalno upodobitveno glavo. Izpopolnjene bodo tudi v smislu funkcije samodejnega ostrenja (Autofokus) in samodejnega nadzora temperature procesa osvetlitve. Izpopolnjen je tudi sistem vodil plošč, ki bo zagotovil izjemno točnost osvetlitve.

Osvetlitvena glava je podprta s Quantum-osvetlitveno konfiguracijo, ki omogoča upodobitev rastra AM od 100linij/cm ali 180linij/cm, kot tudi FM-Staccato rastra velikosti 10 mikronov. Hitrostne zmogljivosti izdelave plošč izpopolnjene konfiguracije so se glede na prejšnje različice povečale tudi do 25 odstotkov.

Sistemi, ki sodijo v ta sklop posodobitev so Trendsetter 400, Trendsetter 800, Trendsetter NX in Trendsetter News. Za serijo 800 in News je za večjo avtomatizacijo dodatna opcija integracije modula Auto Unloader - samodejnega izlagalnega sistema plošč. Dimenzije posodobljenih sistemov so okoli 20 odstotkov manjše, sistemi s samodejnim izlaganjem pa okoli 30 odstotkov manjši glede na prejšnje modele.

Več informacij na www.kodak.com.