Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20200413 vjoon K4
Nova različica 10 založniškega sistema Vjoon K4 zagotavlja strategijo Content-First in samodejno objavljanje vsebin prek spletnih platform WordPress.
Založniški sistem Vjoon K4 podjetja Vjoon (Bönningstedt, Nemčija) je odslej na voljo v različici 10. Novosti aktualne različice prinašajo predvsem nov urejevalnik in samodejno deljenje vsebin v prosto-kodne spletne platforme WordPress. Podprto je tudi delo z urejevalnikom Adobe Incopy, aplikacijo za postavitev strani Indesign in strežniškim sistemom Indesign Server 2020.

Založniški sistem v povezavi z CMS-blogom
Spletno brskalniški urejevalnik (Content Editor) podpira Content-First- in Web-CMS-vsebine in omogoča optimizirano timsko delo. Urejevalnik je opremljen tudi z novimi funkcijami, kot sta denimo sledenje spremembam in uporaba komentarjev. Z integracijo s spletno platformo WordPress lahko uporabniki odslej že v naprej vidijo končno podobo spletnih vsebin, ki jih je samodejno snuje in prevzema WordPress.

Content Stories za Content-First-artikle
Za boljšo podporo delovnim konceptom Content-First je Vjoon razvil vmesnik Content Stories, ki omogoča upravljanje artiklov v urejevalniku vsebin. Na ta način spletne redakcije in avtorji vsebin lahko prispevkom dodajajo različne video in slikovne vsebine, dodajajo jih lahko tudi iz socialnih omrežij kot so Youtube, Instagram, Facebook ali Twitter. Urejevalnik je zasnovan tako, da se delovni timi lahko enostavno osredotočijo na vsebino in jim za integracijo videa ali slik ni potrebno prehajati med omenjenimi spletnimi platformami. Vsebine v formatu ICLM (Incopy) lahko tudi enostavno pretvorimo v druge oblike in obratno.

Integracija izven okvirjev s platfromo WordPress
Funkcija Content Stories omogoča neposredno urejanje vsebin WordPress z le enim klikom. Slike, video in komentarji so v urejevalniku na vpogled v enaki podobi kot na spletu. Odvisno od nastavitev lahko vsebine urejamo zgolj v sistemu , WordPress pa te samodejno objavlja, ko to želimo oziroma so te nastavljene za objavo.

Več informacij na www.vjoon.com.