Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

BoardingPass omogoča samostojno delo in enostavno učinkovit nadzor korektnosti vhodnih datotek naših strank.
Podjetje Enfocus je javnosti ponudil novo programsko orodje BoardingPass, ki je v prvi vrsti namenjeno tržnikom za neposreden nadzor korektnosti prejetih PDF-predlog za tisk in tehnično učinkovito komunikacijo s strankami za zagotovitev vhodnih predlog za tisk ustrezne kakovosti.

Nov orodje BoardingPass je namenjeno prvi bojni liniji oziroma vsem, ki so v svojem poslu neposredno v stiku s strankami za dostavo PDF-datotek. Navadno gre za tržnike, ki so v stiku z različnimi oglaševalskimi in oblikovalskimi agencijami ter nimajo naprednih tehničnih znanj za zanesljiv tehnični nadzor prejetih PDF-datotek. Navadno tu sledi še problem obojestranskega neučinkovitega razreševanja tehničnih pomanjkljivosti, ki terja ogromno dragocenega časa, pogosto so ogroženi tudi izvedbeni časovni roki.

Predstavitev koncepta uporabe novega orodja Enfocus BoardingPass.

BoardingPass je za uporabnika prijazno orodje, deluje kot avtonomno orodje nameščeno na poljubni delovni postaji, na način »povleci in spusti« pa je enostavno za uporabo. Na ta način je nadzor vhodnih datotek hitro in zanesljivo, poročilo pomanjkljivosti je samodejno ustvarjeno, pošljemo pa ga stranki z le enim klikom. Pri vsem tem pa je najboljše, da ne potrebujemo več pomoči našega oddelka strokovne priprave predlog za tisk.

Več informacij na www.enfocus.com.