Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Delovna postaja EFI Fiery Command se lahko uporablja v klasičnem formatnem digitalnem tisku, kot tudi digitalnem tisku velikega in super velikega formata.
Podjetje Electronics for Imaging (EFI) je izdalo novo različico 6.6 svojega intuitivnega vmesnika za upravljanje tiskalniških opravil na digitalnih tiskarskih napravah. Z novo različico postaje Fiery Command Workstation 6.6 ameriški proizvajalec nadgrajuje povezljivost funkcij s paketom aplikacij v oblaku EFI IQ-Suite, ki omogočajo pametno upravljanje tiska, kot je denimo urejanje barv v zadnjem trenutku in uporaba optimalnih parametrov tiska.

Hitreje in bolje upravljajte z digitalnim tiskom
Po navedbah proizvajalca nova različica EFI Fiery  Command Workstation 6.6 odslej omogoča lažji dostop do aplikacij EFI IQ v oblaku, s pomočjo katerih lahko uporabniki povežejo različne procese z digitalnimi tiskarskimi stroji in sprejmejo boljše, s podatki podprte odločitve tiskanja. Uporabniški račun EFI-IQ je zdaj bolj odziven in neposredno dostopen iz delovne postaje Fiery Command Workstation, kar zagotavlja enostavnejši dostop do proizvodne analitike, obvestil in drugih funkcij. Na ta način je tisk mogoče izvajati z večjo storilnostjo in učinkovitostjo.


Predstavitev delovnega sistema EFI Fiery  Command Workstation 6.

Poleg novih funkcij dostopnih v oblaku EFI IQ za podatkovno analizo in podobno, nova različica delovnega sistema vključuje še naslednje izboljšave:
  • Optimizirane funkcije iskanja opravil na podlagi več iskalnih kriterijev.
  • Raster Curve Editor je novo orodje, ki je namenjeno operaterjem, da lahko urejajo opravila neposredno v pogovornem oknu lasntosti opravila (Job Properties) tik pred začetkom tiska.
  • Poenostavljeno urejanje posebnih barv v Fiery Spot Pro, medtem ko so druge komponente delovne postaje Fiery Command Workstation aktivno v uporabi.
  • Podpora spektrofotometra EFI ES-3000, s katerim je mogoče izvajati meritve pod merilnimi pogoji M1 in M2 z enim zveznim potegom po tiskani poli, kar naj bi v krajšem času zagotavljajo bolj natančne rezultate merjenja.
Poleg navedenega bo konec februarja 2021 v programsko opremo EFI Fiery Impose uvedena nova funkcija oziroma možnost integracije naprave za samodejno dodelavo Duplo DC-618, ki bo operaterjem omogočila enostavno nastavitev rezanja, žlebljenja in perforiranja.

Več informacij na www.efi.com.