Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
GMG OpenColor odslej z več povezljivosti v okviru inovativnih neodvisnih programskih orodij.
Avtomatizacija in integracija sta že nekaj časa vsakdan sodobnega procesa tiska. Z GMG-jevim konceptom barvnega upravljanja se predloge za tisk samodejno obdelujejo in optimalno pripravijo za različne tehnologije tiska. Nove možnosti povezljivosti koncepta GMG OpenColor odslej omogočajo še bolj napredno in obsežnejšo optimizacijo procesov.

Številni strokovnjaki v grafični industriji se strinjajo, da je GMG OpenColor ena boljših tehnologij za zagotavljanje korektne in natančne reprodukcije barv v tisku. Zahvaljujoč razširitvenemu vmesniku so barvne knjižnice GMG OpenColor zdaj na voljo tudi številnim drugim ponudnikom neodvisnih programskih rešitev, kot je na primer MeasureColor podjetja Colorware, ki predstavlja zmogljivo rešitev nadzora kakovosti tiska.

Nove možnosti povezljivosti tako zagotavljajo, da se ciljne vrednosti barvnega odtisa dejanskega tiska popolnoma ujemajo z barvnimi definicijami preskusnega odtisa izdelanega z orodjem GMG OpenColor. Omenjeno barvno ujemanje je enostavno dosegljivo, pričakovanja naročnikov tiskovin pa so kadarkoli zadovoljena. Priprava in odobritve tiska so zato bistveno hitreje izvedene.

V GMG še dodajajo, da sodoben proces tiska in potrebe trga zahtevajo vse več avtomatizacije procesov in popoln nadzor kakovosti izvedbe tiska. Z novim povezovalnim vmesnikom je to enostavno zagotoviti, rezultati preskusnega tiska se zagotovljeno ujemajo z dejanskim tiskom neodvisno od tehnologije in kraja tiska. Z novo možnostjo barvnega nadzora in upravljanja se lahko izognemo ​​številnim napakam tiska, posledično ustvarimo manj odpadka, tiskovinam pa zagotovimo natančno barvno upodobitev motivov. Z višjo stopnjo avtomatizacije in povezljivosti pa je nenazadnje višja tudi produkcijska učinkovitost.

Več informacij na www.measurecolor.com in www.gmgcolor.com.