Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
X-Rite vaše barve v tisku ne prepušča naključju.
Podjetje X-Rite vabi na virtualni obisk na letošnji dogodek virtual.drupa. Predstavili bodo svoje celostne barvne rešitve in njihovo uporabo vse od zamisli vašega grafičnega projekta, do formulacije barv in končnega tiska. Njihove rešitve zagotavljajo jasno barvno komunikacijo, barvni nadzor in preverjanje ter ponovljivost barvnih rezultatov.

Današnji potek korektne izdelave embalaže je zapleten, vanj so pogosto vključeni skrbniki blagovnih znamk, oblikovalci oziroma oblikovalske agencije, medijski strokovnjaki in nenazadnje tiskarji ter drugi. Rešitve znamke X-Rite pri tem skrbijo, da so barvne definicije vsem udeleženim jasne, stiskani rezultati pa predvidljivi in ponovljivi kadarkoli in kjerkoli.

Predstavitve programskih rešitev
PantoneLIVE Production je digitalna baza barvnih odtenkov blagovnih znamk in drugih zaščitnih barv ali barv po meri, s pomočjo katere lahko skrbniki blagovnih znamk, oblikovalci, tiskarji in drugi soudeleženi v proizvodnem procesu uporabljajo dejanske spektralne vrednosti za definicijo barvnih izvlečkov neodvisno od dejansko uporabljenega tiskovnega medija, tehnologije tiska ali vrste barve.

Programska  oprema InkFormulation je rešitev za hitro, natančno in dosledno formulacijo barve. Omogoča izdelavo recepture, shranjevanje, odobritev in iskanje te glede na različne tehnologije tiska: ofsetni tisk, fleksotisk, globoki tisk in sitotisk.

Programska oprema za zagotavljanje kakovosti ColorCert združuje tradicionalne sisteme barvnih informacij v enem skupnem delovnem toku za poenostavljeno barvno komunikacijo med notranjimi in zunanjimi sodelujočimi vse od priprave, mešalnice barv, tiska do nadzora proizvodnje.

Programska oprema za nadzor in zagotavljanje kakovosti Color iQC omogoča nadzor barv glede na specifikacijo v vseh korakih izdelave in dostave tiskovine. Na tak način proizvajalcem in dobaviteljem omogoča doseči dosledne barvne odtenke v različnih postopkih tiska in pakiranja.

Predstavitev naprav za merjenje barv
Od denzitometrov do visoko naprednih spektrofotometrov, za uporabo na papirju, foliji ali drugih podlagah, družina rešitev eXact predstavlja eno najbolj natančnih in doslednih družin inštrumentov za merjenje barv na trgu. Z enostavnimi funkcijami lahko hitro in enostavno preverjamo in vrednotimo barvne odtenke.

Družina i1Pro 3 Plus so rešitve zasnovane za profesionalce na področju upodabljanja, običajnega tiska in tiska na tekstil, ki potrebujejo barvno doslednost glede umerjanja sistemov. Ponuja napredne možnosti profiliranja za ustvarjanje barvnih opisov različnih tiskovnih podlag in tehnik tiska.

Družina rešitev i1Pro 3 je posebej namenjena profesionalcem na področju tiska in upodabljanja, ki od tiskalnika, tiskarskega stroja, zaslona in projektorja zahtevajo natančen barvni prikaz oziroma upodobitev, želijo slediti in nadzorovati barvno kakovost monitorja in sistemov tiska ter vrednotiti odtenke posebnih in zaščitnih barv.

Predstavitev rešitev skeniranja v barvnem upravljanju
IntelliTrax2 ​​Pro in eXact Auto-Scan Pro embalažerjem omogočata enostavno integracijo v sistem nadzora in zagotavljanja kakovosti ColorCert za takojšnje povratne informacije o proizvodni uspešnosti dela, napredno izdelavo poročil in certificiranje v skladu z zahtevami nadzora kakovosti po standardu Idealliance G7®. 

Del predstavitev sta tudi I1iO za i1Pro 3 in i1iO za i1Pro 3 Plus, to sta robotska in avtomatska sistema za odčitavanje barvnih tablic in klinov. Namenjena sta fotografom, oblikovalcem in tiskarjem, ki želijo odpraviti ročno odčitavanje omenjenih tablic ali klinov s tiskane pole.

Več informacij na virtual.drupa.com.