Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova različica prinaša še več učinkovitosti.
Podjetje Callas Software, en vodilnih proizvajalec avtomatiziranih sistemov za zagotavljanje kakovosti vhodnih PDF datoteka in arhiviranja teh, je v aprilu ponudilo nadgradnjo orodja pdfToolbox različice 12.2. Poleg odprave številnih pomanjkljivosti in napak programske opreme so dodane tudi številne nove funkcionalnosti.

Kljub temu, da gre za manjšo nadgradnjo, vključuje številne praktične izboljšave funkcij, denimo urejanja procesnih načrtov (Process Plan Editor), ki odslej omogoča enostavnejše in bolj zanesljivo urejanje bolj kompleksnih procesnih tokov. Še posebej dobrodošla je novost preskušanja obdelave PDF datotek (Test Mode), ki na enostaven način z le enim klikom prikaže PDF predlogo pred in po obdelavi. Na voljo je tudi poseben pogled (Snap View), s katerim lažje zaznamo spremembe na posameznih elementih predloge.

Ostale ključne izboljšave:
  • izboljšano delovanje funkcije Context Aware Preflight (sifter), ki odslej zagotavlja bolj zanesljivo odkiravnje elementov ali skupin teh, ki si ležijo na predlogi za tisk preblizu. Denimo kontur za razrez.
  • možnost vpogleda uporabniško definiranih XMP metapodatkov oziroma lastnosti teh.
  • možnost interpretacije besedila na drugačen način v primeru obdelave PDF predlog oziroma pretvorbe teh v slike.
  • podpora 64-bitni različici aplikacije Adobe Acrobat na platformi Windows

Več informacij na www.callassoftware.com.