Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova plošča je združljiva s fleksotiskarskimi barvami na vodni osnovi.
Nova plošča XSYS Nyloflex FTM Digital s tehnologijo ploskih rastrskih točk (flat-top dots) je bila razvita posebej za fleksotisk z barvami na vodni osnovi, s katerimi lahko potiskamo različne papirje, premazane in nepremazane, in valovit karton na okolju bolj prijazen način.

Ta najnovejši izdelek v ponudbi plošč Nyloflex je namenjen predvsem tiskarjem embalaže, ki želijo preiti na bolj trajnostno naravnano proizvodnjo z ohranitvijo sposobnosti izdelave tiskovin najvišje kakovosti. Nyloflex FTM Digital omogoča izpolniti trajnostne zahteve skrbnikov blagovnih znamk, saj tiskarjem omogoča prehod s tiska na embalažne vodno odporne folije na sodobnejše bolj trajnostne papirne medije, ki so prav tako kakovostni in vodno odporni.

Plošča Nyloflex FTM Digital ima srednjo trdoto, z gladko površino pa zagotavlja dober prenos barve in upodobitev s sofisticiranimi rastri. Nove plošče ne zahtevajo dodatne ali pomožne opreme, osvetlimo jih lahko s sistemi s standardnimi cevnimi svetili ali LED-UV-A svetili.

Integrirana tehnologija ploskih rastrskih točk XSYS zagotavlja njihovo minimalno obrabo in manjši rastrski prirast v primerjavi z rastrskimi zaobljenimi točkami. Na ta način je podaljšan čas razpoložljivosti tiska, posledično se zmanjšajo proizvodni stroški in izmet. se izboljša čas delovanja tiska, da se zmanjšajo stroški in zagonski odpadki v tiskarni. Nova plošča ima integrirano tudi funkcijo naprednega ostrenja rastrskih točk, kar zagotavlja visoko kakovostne in fine upodobitve v svetlih tonih, izjemna je tudi optična jakost obarvanja polnih površin.

Nove digitalne plošče Nyloflex FTM Digital so na voljo v debelinah od 1,14 mm do 2,84 mm in različnih dimenzijah. Prve serije so bile odposlane naročnikom konec letošnjega maja.

Več informacij na www.xsysglobal.com.