Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sistem za upravljanje delovnih tokov proizvajalca OneVision je zdaj na voljo v novi različici 21.1.
S predstavitvijo različice 21.1 programske opreme Workspace Pro X podjetje OneVision nadgrajuje sistem upravljanja delovnih tokov z uporabniku prijazno nadzorno ploščo za spremljanje, analizo in optimizacijo proizvodnje. Ta namreč omogoča spremljanje in analizo pomembnih proizvodnih podatkov in predlog za tisk, s čimer pravočasno prilagodimo proces tiska. Poleg tega nova različica programske opreme ponuja nove funkcije za povezovanje z zunanjimi sistemi in proizvodnimi stroji.

Zanesljiv pregled ključnih kazalnikov uspešnosti (KPI - Key Performance Indicator) je ključen za ponudnike tiskarskih storitev, saj z njimi zagotovijo, da so proizvodni procesi učinkoviti. Z njimi zagotovimo optimalno rabo materiala, optimiziramo potek dela na pravih strojih oziroma sistemih.

Nadzorna plošča za spremljanje vseh pomembnih proizvodnih podatkov
Z novo integrirano nadzorno ploščo statistike lahko uporabniki sistema Workspace Pro X različice 21.1. odslej spremljajo tudi uporabo posameznih modulov delovnih tokov in statuse opravil (napaka, opozorilo, preklic ali opravljeno). Prikazuje tudi, kateri moduli delujejo z največjo zmogljivostjo.

Za podrobnejšo analizo lahko uporabniki namestijo programsko orodje »Elasticsearch« in v nadzorno ploščo vključijo dodatne statistične podatke, povezane z njihovo proizvodnjo. Z "Elasticsearch" je na primer mogoče analizirati najpogostejše napake obdelave opravil za vsako proizvodno linijo. Armaturna plošča se posodablja z vsakim novim zagonom opravila in tako omogoča jasno spremljanje poteka dela ter oceno izkoriščenosti proizvodnje.

Integracija z MIS sistemi in sistmei spletnega tiska s storitvami "Web Services"
Nova različica programske opreme 21.1 ponuja tudi nove funkcionalne možnosti integracije. Z Workflow Management System Workspace okoljem je podprta hitra in enostavna integracija v različne MIS proizvodne sisteme (Management Information System) ali sisteme spletnega tiska oziroma trženja tiskarskih storitev. Pri tem je zagotvljena visoka stopnja varovanja pretoka podatkov. Uporabniki lahko sami določijo, katere informacije se izmenjujejo z zunanjimi povezanimi sistemi.

Povezave s Canon PRISMAsync in Konica Minolta KM-1e
Posebnost nove različice je tudi povezava dveh dodatnih tiskalniških sistemov, to sta Canon PRISMAsync in Konica Minolta AccurioJet KM-1e.

Več informacij na www.onevision.com.