Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
GMG ColorCard omogoča izdelavo barvnih vzorcev v nekaj minutah na več lokacijah.
Podjetje GMG je nedavno sporočilo, da je družba Sun Chemical integrirala barvni koncept GMG ColorCard v svoje storitve barvnega ujemanja in bo svojim strankam ponudila program GMG ColorCard kot del nabora rešitev SunColorBox.

Sun Chemical podpira različna podjetja po vsem svetu, pri čemer zagotavlja razvoj naprednih barv in z njimi povezanega barvnega upravljanja. Podjetje GMG odslej s podjetjem Sun Chemical na področju digitalizacije barvne komunikacije za stranke podjetja Sun Chemical, s čimer bo strankam zagotovljen zanesljiv, hitrejši in še učinkovitejši proces reprodukcije vizualnih barvnih referenc.

Zlasti v tisku embalaže so vizualne barvne reference oziroma upodobitve ključnega pomena že v stopnji odobritve tiska in tiska samega na sploh. Tradicionalne prakse barvnega upravljanja in preskusni tiski zahtevajo specializirana znanja in so v večji meri odvisne od analognih orodij in postopkov dela. GMG ColorCard na tem področju odpira povsem novo poglavje, saj omogoča digitalno izdelavo barvnih vzorcev na podlagi spektralnih merskih lastnosti izvornih barv.

Podjetje Sun Chemical lahko z integracijo programa GMG ColorCard svojim strankam pomaga pri prehodu na bolj digitaliziran delovni proces. Z dodajanjem kartice GMG ColorCard k konceptu rešitev SunColorBox imajo klienti družbe Sun Chemical možnost ustvariti natančne barvne reference na kraju samem, kar še dodatno skrajša čas obdelave in potrjevanja ter nenazadnje odpravi stroške pošiljanja preskusnih vzorcev. Rešitev na ta način zagotavlja, da izdelovalci embalaže lahko  izpolnijo najvišja pričakovanja svojih strank glede kakovosti tisk in časa izvedbe opravila.

Predstavitev koncepta GMG ColorCard.
Aplikacija GMG ColorCard je popolnoma avtomatizirana in enostavna za uporabo. Potrebnih je le nekaj klikov in vnos osnovnih parametrov, kot so lastnosti barve, postopka tiska in tiskovnega medija.

Projekt izdelave embalaže navadno zahteva izdelavo več različic izvlečkov barv ali dodatnih barvnih vzorcev, odobrene pa je potem potrebno zagotoviti v dejanskem procesu tiska. GMG ColorCard omogoča izdelavo barvnih vzorcev v nekaj minutah na več lokacijah.

Več informacij na gmgcolor.com in www.sunchemical.com.