Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Izboljšano profiliranje za aplikacije industrijskega tiska in večja avtomatizacija naj bi povečala vsestranskost sistema Colorlogic CoPrA v8.
Podjetje Colorlogic (Rheine, Nemčija) je izdalo različico 8 lastne programske opreme za barvno ICC-profiliranje CoPrA. V središču funkcionalnih izboljšav rešitve za upravljanje barv so prenovljen vmesnik urejanja zveznih profilov DeviceLink, nova funkcija kombiniranja barvnih kanalov za večbarvno profiliranje industrijskih aplikacij tiska ter znatno povečana zmogljivost preračunavanja profilov.


Podjetje Colorlogic z rešitvijo CoPrA v8 ponuja svojo najnovejšo rešitev za barvno ICC-profiliranje. Prenovljeno urejanje zveznih profilov (DeviceLink) zdaj vodi uporabnika skozi celoten potek ustvarjanja in spreminjanja tovrstnih prilagojenih profilov na podlagi individualno prilagojenih testnih barvnih kartic. Zaradi tega je urejanje teh profilov odslej bistveno bolj preprosto, trdijo v podjetju Colorlogic.

Različica CoPrA 8 je namenjena večji avtomatizaciji barvno upravljanih funkcij, ki se uporabljajo vsak dan. Izboljšana sta predvsem barvno upodobitvena načina "Automatic Paper Relative" in "Automatic Paper Absolute" z uporabo zveznih barvnih profilov. Optimalne metode upodabljanja se zdaj definirajo samodejno. To tudi pomeni samodejno kombinirano uporabo upodobitvenih pristopov s prilagajanjem svetlosti in barvitosti poljubnih barvnih prostorov. Nova možnost združevanja barvnih kanalov poenostavlja ustvarjanje profilov večbarvnih tiskalnikov in povezav naprav. To je še posebej priročno za industrijske aplikacije tiska, kjer se uporabljajo posebne barve, na primer pri tiskanju keramike in tekstila.

Predstavitev Colorlogic CoPrA 8.
Colorlogic CoPrA 8 prinaša dodatne izboljšave in nove funkcije, ki ustrezajo potrebam končnih uporabnikov. Izboljšano pretvarjanje datotek z novim nastavljivim prikazom prekrivanja na primer omogoča primerjavo izvorne slikovne datoteke s pretvorjeno. Povečana hitrost procesiranja pa zagotavlja dvakrat hitrejše izračunavanje profilov in izdelavo izvlečkov z uporabo zveznih barvnih profilov.

Več informacij na colorlogic.de.